ASTM D 1500 farvemåling til olieolie / smøreolie farveanalysator

ASTM D 1500 farvemåling til olieolie / smøreolie farveanalysator


Instrumentet anvendes til bestemmelse af farven på enhver type smøreolie og anden petroleum i henhold til ASTM D1500. Under brugen af ​​måleinstrumentet indsprøjtes petroleumsprøven til det kolorimetriske rør. Derefter bestemmes kromatikken og farvetallet, når prøven er sammenlignet med standardfarvearket.

II.MAIN TEKNISKE INDIKATORER
Strømforsyning: 240V, 100W samt mælkeskalpæren med kedeligt poleret foring med temperaturen 2750 ± 50K.
Colorimetric Tube: Farverigt fladbundet glasrør med dens indvendige diameter som Φ32,5 ~ Φ33,4 mm og dens højde som 120 ~ 130mm.
Standard farvedisk: 26 lyshuller med diameteren Φ14, heraf 25 af dem, der indeholder glasplade, hvor farvenummeret strækker sig henholdsvis fra 1 til 25. Det 26. hul er tomt.

III. SAMMENSÆTNING AF INSTRUMENTET
Instrumentet består af standard lysdisk, optiske linser til observation, lyskilde og kolorimetrisk rør.
Farven filtreres, når kildelyset går gennem den mælkeagtige glasplade og sollysfiltrerende glasplade. Funktionerne i spektret af det fåede standardlys svarer til nordlyset. To parallelle lysstråler er sammensat, når standardlyset går gennem det plan, der reflekterer spejl og prisma. Disse to lysstråler deler den samme størrelse og form og belyser samtidig og lige det farvede glasark på standardfarvepladen og prøven i det kolorimetriske rør.
Standardfarvedisken indeholder 26 lyshuller med diameteren Φ14. Drej det roterende håndhjul på standardfarvedisken på højre side af instrumentet, så prøvevæsken kan vælge den rigtige tilsvarende farve i eksperimentet med farvesammenligning.
Kolorimetrisk rør anbringes inde gennem placeringen af ​​det lille låg øverst på instrumentet.
Observations okulær linse består af konveks spejl og konkav spejl. Optisk okulær linse har mulighederne for at justere lysstrålen og fokusere.