ASTM D95 destillationsmetode Bærbar transformatorolie fugtighedsanalysator

I.Summary

HZ-434Moisture Tester er designet og fremstillet i henhold til standarden i ASTM D95, som er anvendelig til at bestemme fugtighedsindholdet i olieprodukter. Denne type tester fremstillet med simplex-type, duplex-type og triplex-type. Og denne HZ-434Moisture Tester er simplex-typen.

II.Strukturegenskaber

HZ-434Moisture Tester består hovedsageligt af det justerbare elektriske skab og glasvarer. Hver del af instrumentet er strengt i overensstemmelse med standarden og kan opfylde standardens tekniske krav.

III.Tekniske parametre

Strøm: AC 220V ± 10% 50Hz

Kolbe: 500 ml

Acceptor: 10 ml

Kondensator: 300 mm lang

Opvarmningsovnens kraft: 250W ± 20W

Opvarmningsovnens spænding: 0 ~ 220V, justerbar

IV.Installation

Når du har åbnet sagen, skal du kontrollere, om tilbehøret er komplet i henhold til "Pakkeliste".

Installer først den lodrette søjle på hoveddelen og derefter den universelle klemme på den lodrette søjle, og installer til sidst glasvaren.

Tænd for strømmen for at starte testeren. Voltmeteret har indikationer (kan indstilles kontinuerligt inden for 0 ~ 220 + 10% V). Varm kolben op med elektrisk ovn (den elektriske ovns kraft styres af faststofrelæet).

Hvis baghastighedshastigheden ikke er egnet til testen, skal du justere "Spændingsregulerende knap" igen for at ændre den elektriske ovns effekt for at kontrollere hastigheden på tilbagestrømningen, så den når 2 ~ 4 dråber i sekundet .

astm d95