Afbryder Vacuum Bottle Tester / Vcb Interrupter Test / Vacuum Degree Test Equipment

I. Introduktion

I JB8738-1998vakuum interrupter lysbue kammer på 3,6-40,5KV AC højspændingsudstyroprettet af højspændingsudstyr National Standardization Technical Committee, er det foreskrevet, at den interne gastryksmåling og den tilladte inspektion af opbevaringstidsgrænsen skal udføres for enhver bruger og producent af afbrydelsesbue-kammer af højspændingsvakuumafbryderudstyr. Samtidig bemærkes det i National Standardization -JB8738-1998, at den tilladte lagringstidsgrænse for afbrydelsesbue-kammeret skal være 20 år, og det indre gastryk i vakuum-afbryderens buekammer skal være mindre end 6,6 × 10-2Pa.

HZ-ZKDvakuum tester for vakuum switchgear er den nyeste generation af produkter fra min virksomhed, det er opgraderingsproduktet i bunden afHZ-ZKDvakuummåler på grundlaget for begrebet fra feltbrugeren.HZ-ZKDvakuumtesteren har nogle funktioner - højere målenøjagtighed, bedre stabilitet, mere kapacitet.

For vakuumafbryder er metoden til at bestemme, hvorvidt forringelse af vakuumrøret eller ej, inspektion med metoden med frekvensmodstandsspænding, men denne metode skelner kun vakuumafbryderens buekammer for den alvorlige forringelse. Når vakuumet for vakuumafbryderens buekammer nedbrydes til 10-2-10-1Pa, selvom nedbrydningsspændingen ikke er reduceret, men afbryderbuen er mislykket. IHZ-ZKDvakuumtester til vakuumomskifter, blev de nye feltspoler brugt, og med magnetronudladningsmetoden kan vakuumet i vakuumafbryderbuen måles uden at adskille interrupterbue-kammeret. På samme tid,HZ-ZKDvakuum tester også brugt computer til synkron kontrol, dataopsamling og behandling, og følsomheden afHZ-ZKDvakuumtesteren i feltprøven i vakuumafbryderens buekammer er 10-5Pa. Det mest fremtrædende træk ved dette instrument (HZ-ZKDvakuumtester) er at bruge de nye excitationsspoler og databehandlingsmetoder til at opnå ikke-nedrivningsmåling af vakuum. Instrumentet er praktisk, let at bruge, let at betjene, måling med høj præcision uden adskillelse, meget brugt inden for elkraft, stål, petrokemisk, tekstil, kul, jernbaner og andre brancher ved hjælp af vakuumafbryderen.

Vacuum Degree TesterII.Specifikationer

Registreringsobjekter: forskellige modeller af vakuumafbryder

Påvisningsmetode: Brug ny excitationsspole og detekter vakuumrør uden

adskillelse

Anvendelsesområde: Dette instrument er af en alsidig type, kan måle vakuumet

af forskellige modeller af åbent magnetisk vakuumrør.

Registreringsområde: 10-5-10-1Pa

Målenøjagtighed: 10-5-10-4Pa, 15%

10-4-10-3Pa, 15%

10-3-10-2Pa, 10%

10-2-10-1Pa, 10%

Magnetfelt spænding: 1700V

Højspænding af pulserende elektrisk felt: 30KV

Åbent afstand på afbryderrøret i vakuumtest: normal åben afstand

Testmiljø: -20 ° C ~ 40 ° C

Vægt: 24 kg

Dimension: 420 × 320 × 280 (mm)

Sampler: magnetisk spole