Coulometric Karl Fisher fugt titrator pris

coulometric karl fisher fugt titrator pris

Ⅰ. OVERSIGT

Karl Fischer Coulomb-titrering er den mest pålidelige metode til at detektere sporfugtighed for forskellige stoffer, som blev brugt med succes af HZWS-2 sporfugtigheds tester. Hvad der er vigtigt, er dette instrument i stand til at arbejde mere pålideligt og bekvemt ved at bruge det mest avancerede kontrolkredsløb og 32 bit integreret mikrocontroller-processor som masterkontrolkernen og ved hjælp af det integrerede mini-operativsystem. Karakter med hurtig analysehastighed, enkel betjening, høj præcision og stærk automatisme, har sporfugtighedstesteren været vidt brugt i industrien inden for olie, kemikalie, kraft, jernbane, pesticid, medicin og miljøbeskyttelse.

Instrumentfunktioner :

● Brug af 32 bit integreret mikrocontroller-processor som masterkontrolkernen og det integrerede mini-operativsystem.

● Vær stabil og pålidelig på grund af konstant trykdetektion, høj præcision og hurtig målehastighed.

● Enkel betjening og praktisk digital beregning på grund af farveberøringsskærm og fuldt digitalt tastatur.

● · Fire beregningsformler er inkluderet, som kan imødekomme kundens forskellige krav.

· ● Miniatyr termisk printer med tidsregistrering gør søgning mere praktisk.

· ● Ny profil er designet i henhold til ergonomi.

· ● Kreativ og optimal driftssoftware giver dig en anden touch-oplevelse.

Ⅱ. TEKNISKE PARAMETRE

Titreringsmetode : Coulometric titration (Coulomb analyse)

Display : LCD-berøringsskærm i farve

Elektrolytisk strømstyring : 0 ~ 400mA automatisk kontrol

Måleomfang : 3ug ~ 100 mg

Følsom ventil : 0,1 μg H2O

Nøjagtighed: 10 pg ~ 1000 ug ± 3 ug

Mere end 1 mg, men ikke over 0,3%

Printer : Miniatyr termisk printer

Strømforsyning : 220V ± 10% 、 50Hz

Effekt : < 40W

Omgivelsestemperatur : 5 ~ 40 ℃

Luftfugtighed : ≤ 85%

Ekstern dimension : 340 × 295 × 155

Vægt : Cirka 5,5 kg

Ⅲ. ARBEJDSPRINCIP

Ligningen af Karl Fischer-reagens og vand er som følger:

I2 + SO2 + 3C5 H5 N + H2O - → 2C5 H5 N • HI + C5 H5 N • SO3 …………… (1) C5 H5 N • SO3 + CH3OH - → C5 H5 N • HSO4CH3 ……………… ……… (2)

Al den anvendte reagensopløsning blandes af dominerende iod og pyridin & methanol, der er fyldt med svovldioxid. Jodet dannes i anode gennem elektrolyse, der er proportional med mængden af elektrisk ladning ifølge Faradays lov og kan vises som nedenstående formel.

2I¯ + 2e - → I2 ……………………………………………………………… (3)

Fra formel (1) er molantallet af iod, der deltog i reaktionen, det samme som for vand. Fugtigheden vil deltage i reaktionen umiddelbart efter, at prøven blev injiceret i elektrolytopløsningen, jodforbruget under reaktionen kan reflekteres af dette instrument, derudover kan jodforbruget beregnes i henhold til den anvendte mængde elektricitet og fugtighedsmængden vil vises direkte på LCD-skærmen. Elektrolytisk strømstyringssystem bruges i dette instrument, og størrelsen på elektrolytisk strøm kan automatisk styres pr. Mængde fugt i prøven, som kan nå op på 400 mA. Under processen med elektrolytisk formindskes fugtigheden gradvist, og den elektrolytiske hastighed reduceres også i forhold til forholdet, indtil styringskredsløbet er åbent ved afslutningen af elektrolytisk. Dette system gør det muligt at garantere den høje præcision, følsomme ventil og hastighed i analyseprocessen. Derudover skal der indføres nogle interferensfaktorer i målingen, fx fugt, der trænger ind fra luften, får den elektrolytiske tank til at absorbere fugt og forekommer tom strøm. Imidlertid er det viste nummer, der vises på skærmen, det egentlige fugtighedsindhold i prøven, da den tomme strøm kan gemmes i dette instrument.

微水-2