Digitalt kredsløbsbremser vakuumgradstester til hv vakuumomskifter

Digital Circuit Breaker Vacuum Degree Tester til Hv Vakuum Switch

I JB8738-1998 vakuum afbryderbue kammer med 3.6-40.5KV AC højspænding switchgear etableret af højspænding switchgear National Standardization Technical Committee, er det foreskrevet, at den interne gas tryk måling og tilladte lagring tidsbegrænsning inspektion skal udføres for enhver bruger og Producent af afbrydelse bue kammer af højspændings vakuum switchgear. Samtidig er det også i national standardisering -JB8738-1998 bemærket, at tilladelig opbevaringstid for afbrydelsesbue-kammeret skal være 20 år, og det indre gastryk i vakuumafbryderbuekammeret skal være mindre end 6,6 × 10 -2 pa.

HZ- ZKD vakuum tester til vakuumkobling er den seneste generation af produkter i mit firma, det er opgraderingsproduktet i bunden af   HZ-ZKD vakuummåler på grundlag af forestillingen fra feltbrugeren .   HZ-ZKD   vakuum tester har nogle funktioner-højere måling nøjagtighed, bedre stabilitet, mere kapacitet.

For vakuumafbryder er metoden til bestemmelse af, hvorvidt forringelsen af vakuumrøret eller ej er inspektion ved hjælp af frekvensstyringsspændingen, men denne metode skelner kun vakuumafbryderbuekammeret med den alvorlige forringelse. Når vakuumet af vakuumafbryderbue-kammeret nedbrydes til 10-2 -10 -1 Pa, selvom nedbrydningsspændingen ikke er reduceret, men afbryderbuekammeret er fejlet. I   HZ- ZKD vakuumtester til vakuumkontakt blev de nye feltspoler brugt, og med magnetronafladningsmetoden kan vakuumet af vakuumafbryderbuen måles uden at adskille afbryderbuekammeret. På samme tid,   HZ- ZKD vakuum tester benyttede også computer til synkron styring, dataindsamling og -behandling og følsomheden af   HZ- ZKD vakuumtester i feltprøven af vakuumafbryderbue-kammeret er 10 -5 Pa. Det mest fremtrædende træk ved dette instrument ( HZ-ZKD vakuumtester) er at anvende de nye excitationsspoler og databehandlingsmetoder til opnåelse af ikke- -demolition måling af vakuum. Instrumentet er praktisk, let at bruge, let at betjene, høj præcisionsmåling uden demontering, der er meget udbredt inden for el, stål, petrokemisk, tekstil, kul, jernbaner og andre forretninger ved hjælp af vakuumafbryderen.

 

II   specifikationer

  Detection objekter: forskellige modeller af vakuum switch

  Detektionsmetode: Brug ny excitationsspole og registrer vakuumrør uden

demontering

  Anvendelsesområde: Dette instrument er en all-purpose type, der kan måle vakuumet

af forskellige modeller af åbne magnetiske vakuumrør.

  Detektionsområde: 10 -5 -10 -1 Pa

  Målingsnøjagtighed: 10 -5 -10 -4 Pa, 15%

10 -4 -10-3 Pa, 15%

10 -3 -10 -2 Pa, 10%

10 -2 -10 -1 Pa, 10%

  Magnetfelt spænding: 1700V

  Højspænding af pulserende elektrisk felt: 30KV

  Åben afstand af koblingsrør i vakuumprøve: Normal åben afstand

  Testmiljø: -20 ℃ ~ 40 ℃

  Vægt: 24 kg

  Dimension: 420 × 320 × 280 (mm)

  Sampler: magnetisk spole

vacuum tester