Kinematisk viskositetsmåler med digital olieviscometer

digital olie viskosimeter apparat kinematisk viskositetsmåler

Kinematisk viskositetsapparat Indledning

Den kinematiske viskositet er målet for den indre friktionskraft, når væsken flyder under tyngdekraften, og dens værdi er forholdet mellem den dynamiske viskositet og densiteten ved den samme temperatur, hvilket er en af de vigtige fysiske og kemiske egenskaber ved oliekvalitet og kvalitetsidentifikation. Ved praktisk anvendelse kan passende valg af smøreolieviskositet sikre det normale og pålidelige arbejde med mekanisk udstyr.

Kinematisk viskositetsapplikationsapplikation :
Instrumentet er designet og fremstillet i henhold til GB / T265 "Testmetoder til kinematisk viskositet af olieprodukter og beregning af dynamisk viskositet". Det er egnet til at bestemme kinematisk viskositet af flydende råolieprodukter (Newton væsker) ved en bestemt temperatur. Instrumentet er også i overensstemmelse med SY / T5651 "Teknisk betingelse for kinematisk viskositetstester".
Kinematisk viskositetsapparatets arbejdsprincip :
Arbejdsprincippet er at sætte prøven i det valgte kapillære viskosimeter, kapillæret nedsænket i det konstante temperaturbad. Prøven suges ind i kalibreringspositionen. Når prøven flyder til den øvre kalibreringsposition, starter instrumentet automatisk optagelsestidspunktet. Når prøven flyder gennem den nederste kalibreringsposition, stopper instrumentet automatisk optagelsestiden. Instrumentet beregner automatisk prøveens kinematiske viskositet.

Kinematiske Viskositetsapparatur Specifikationer:
1. Strømforsyning: AC 220 V ± 10%, 50 Hz;
2. Varmekraft: 1000 W;
3. Temperaturområde: Omgivelsestemperatur ~ 120,0Centigrade;
4. Temperaturstyringsnøjagtighed: ± 0,1Centigrade;
5. Bath cubage: 20 L;
6. Timing interval: 0.0s ~ 9999.9s;