Rabat på KABEL ANERKENDE INSTRUMENT MED ELEKTRONISK

HZ-DSC KABEL ANERKENDE INSTRUMENT MED ELEKTRONISK


1.Oversigt

Produktet er ifølge installationen af højspændings konstruktion og den vedligeholder on-site kabel identifikation problemer, som skal være tvingende soluted, refererer til den avancerede teknologi i udlandet, Under vejledning af elektromagnetiske feltteori, det er udviklet af den moderne elektronik teknik og værktøj teknologi. Både erkendelse med punkt og gør uden elektronisk. Alle former for indeks er ud over Tyskland LCI anerkende instrument.

Produktet anvendes primært til præcis identifikation af mange on-site kabel, til at overvinde blackout og personlig sikkerhed ulykke, som skyldes regelmæssigt rodet kabel, naturligvis forbedret effektivitet af byggeri og maintaince, for at sikre alle de industrielle, agricualtural produktion og nationale liv gå godt.

2.Hovedtræk

.Transmission magt er stor. Øjeblikkelig strøm er større end 2000A, grundstødning modstand er lig med 1000 Ω, stadig kan identificere.

.Isolere input og output. Store kæbe er velegnet til alle former for høj og lav spænding kabel (er bedre end Tyskland LCI).

.Operationen er meget enkel.

.Angive klart intuitiv.

.Vigtigste, medhjælper er transportabel, smukke og føles godt.

.Maskinen arbejde er pålidelig og ikke bange for kortslutning.

3. vigtigste tekniske indikator

Kæber: ≥140mm lukkede indvendige diameter ≥110mm

Magt: 1kVA

Anerkendelse måde: retning, amplitude

Vægt og dimensioner: 2kg 320 × 280 × 210

4. virkemåde

Power input 220VAC magt teknologi er omdannet til en magt særlige signal kræves for anerkendelse gennem elektronisk. Dette signal er ansøgt om at blive anerkendt kabel hoved (eller ende).Ifølge princippet om elektromagnetisk induktion, skal kablet langs induct sensing signaler, der er i overensstemmelse med det transmitterede signal. I udgravningen test site med en yderst følsom modtager elektrode alle kabler. Ifølge detektoren angiver kan identificere anvendt signaler kabel præcist.