Elektrisk sikkerhedsudstyr Komplet testudstyr

Elektrisk sikkerhedsudstyr komplet testudstyr

Produkt beskrivelse
Isolerende støvler, isolerede handsker, isoleringsstænger, elektroskoper, fasestang, isoleringsdragter, isolerede tovværk og andet udstyr er nødvendige sikkerhedsbeskyttelsesanordninger til drift og vedligeholdelse af strømforsyningen. DL408 "Electric Safety Work Regulations" fastsætter fælles sikkerhedsværktøjer. Testmetoder og cyklusser. Testperioden for udstyr såsom isolationsstangelektroskop kernemåler er et halvt år, og ingen nedbrydning, flashover og overophedning er tilladt under testen. Isolerede handsker med isolerede støvler må ikke brydes ned under tændstikspændingen, og lækstrømmen må ikke overstige den krævede værdi.
Det komplette sæt af sikkerhedsudstyrsudstyr, der produceres af vores firma, har et antal patenter, hvilket gør testen mere praktisk og præcis og sikrer samtidig den personlige sikkerhed for testpersonalet.
Sikkerhedsudstyrets komplette testudstyr er baseret på testbænken HZAQ-KS isolationsværktøj, og spændingsregulatoren og testen omdannes til et strømfrekvensmodstandsspændingsprøvningssystem. De relaterede testartikler kan udfyldes ved at kombinere følgende understøttende udstyr.
1. HZAQ -YW isolerede støvler handsker lækage nuværende testbænk
2.HZAQ -YG trådløs fjernbetjening elektrisk isolering stang beslag
3. HZAQ -YD-A trådløs fjernbetjening elektrisk elektrokonsolbeslag
4. HZAQ -YD-B trådløs fjernbetjening elektrisk elektrokonsolbeslag
5. HZAQ-YF elektrisk isolationsservice testbænk
6. HZAQ -YS elektrisk isoleret reb teststand
7. HZAQ-YZ stålkuglefyldningsboks
HZAQ-KS intelligente konsol vedtager computer centraliseret kontrol for at realisere automatisk kontrol af test, og etablerer database til automatisk udstedelse af testrapport.

glove test