Elektrisk beskyttelsesbeklædningssæt Arc Flash Nominel pris

Elektrisk beskyttelsesbeklædningssæt Arc Flash Nominel pris

Ⅰ. Arc Proof Tøj Arc Prevensive Coveralls Anvendelse:

Bue beklædning, til magt og sociale virksomheder, heltidsansatte eller deltidsansatte medarbejder dagligt med magt, potentielt lysbue-miljø (men med farlige kemikalier, gas, nuklear stråling og andre særlige omstændigheder gælder ikke brugen af ​​slid) , bueeksplosion undslipper iført.

Bue tøj med en brandhæmmer, varmeisolering, antistatisk funktion, ikke på grund af vand fører til svigt eller forringelse. Når antibuesklæderne, når de først er udsat for en flamme eller varm lysbue, vil de interne kuglebeskyttede fibre med lav styrke og kobberisolering automatisk hurtig ekspansion, så tykkere stof og densitet bliver høj og danner en beskyttende barriere på den menneskelige krop.

Det kan løse det mangeårige sikkerhedsproblem i driftseffekt, kemiske og andre industrier hos operatøren, hvilket i høj grad reducerer sandsynligheden for lysbueændring på operatøren.

Ⅱ. Arc Proof Tøj Arc Prevensive Coveralls Introduktion:

Kategori:

Anti-arc tøj i to kategorier: den ene er anti-arc betjeningstøj (lang pels type), den ene er anti-arc overalls (c stramme jakker og buksetype).

Bue-driftstøj (lang pels type): Når elektrisk drift bruges, er beskyttelsesklasse ATPV≥ 10 cal / cm 2 (ATPV refererer til værdien af ​​lysbue-resistente standarder, det samme nedenfor). Denne type er det bedste valg af personligt beskyttelsesudstyr. Knapperne til det indvendige lag uden for dækket med placket giver dobbelt beskyttelse.

Bue-overalls (tre stramme jakker og buksetype): Brug som en hverdags-overalls, beskyttelse mod tøjbue tøj ATPV≥ 5 cal / cm 2. Lynlås placket er det bedste valg til specielt arbejdsbeskyttelsesbeklædning, dobbelt kludforing inde i lynlås både spiller en beskyttende virkning, men også for at forhindre friktion med kropslåslåsen, ydersiden er beklædt med placket, giver yderligere dobbelt beskyttelse.

Arc tøj stilarter videnskabelig og rimelig struktur design, skabe kontakt med den ydre hudbeskyttelse energi optimering.

Krav til slid

Det skal bruges sammen med andet lysbueudstyr, f.eks. Lysbuehætte, isolerede sko og andet udstyr.

Når buen kommer ind i miljøet, skal du sørge for at bære anti-buetøj og andet hjælpeudstyr, og det er ikke frit for at være bare, blottet hud.

Når der sker en undtagelse, skal vi straks fra scenen og undgå direkte kontakt med flammen.

Farve:

Hovedfarve: marineblå, orange, marineblå, kan tilpasses efter kundens behov.

Arc-produkt er velegnet til stil med enkelt jakke: 5 cal {{1}}. 1 cal 1 5. 5 c enkeltbukser anvende: 5 cal {{1}}. 1 cal 1 5. 5 cal.

Ⅲ. Arc Proof Tøj Arc Prevensive Coveralls Funktioner& Fordele:

Funktioner:

1. Permanent bue: rå fiber i sig selv har brandhæmmende egenskaber, vil ikke vaske flere gange og efterlade den beskyttende ydeevne nedbrydning.

2. Varmen antændes ikke og fortsætter med at brænde, smelter dråber.

3. Temperaturen, når temperaturdeformationen og andre fysiske ændringer ikke forekommer.

4. Den høje rivestyrke, slidstyrke, dimensionel stabilitet, let at bryde;

Fordele:

Brugervenlighed: Andet end permanent brandhæmmende materiale importeret tøj skal være let og rangere højere.

Åndbar, fugtig permeabilitet: Arc stofsammensætning indeholder naturlig plantefiber, der er mere komfortabel.

Permanent antistatisk.

Sundhed og miljøbeskyttelse.