Glasfiber elektrisk isoleret redningsbøjle og stok med lav pris


glasfiber elektrisk isoleret redningskrog og holde fast med lav pris

funktion:

Bruges til at trække en skadelidte ud af et farligt område

 

Specifikationer:

stangen er tilgængelig i standard længder på 6 og 8 fod, kan også producere som kundernes krav.

Også kan laves som per du kræver. Kontakt os for yderligere informationer

Vare

Længde

Afsnit

Modstå spænding

Vægt

10KV

3m / 4m

3

10kv

1,24 kg / 1,378 kg

35KV

4.5m

3

25 kV

1,68 kg

110kV

5m

3

110KV

1,85 kg

220KV

6m

4

220kV

2,4 kg

500KV

7,5 m

4

500kV

3 kg

 

Anvendelse:

Rescue Hookis er et uvurderligt redskab til at hjælpe med at fjerne en skadet arbejdstager fra et farligt område (nær elektrisk udstyr, vaults, lukkede rum osv.).

 

Introduktion:

Kroppen redningsstokken er et must have redningsredskaber i alle dine elektriske sikkerhedsområder.

Hook er konstrueret af højstyrke, vinyl-dyppet stål og har en 18 "W åbning. Håndtag er fremstillet af ikke-ledende glasfiber. 100% elektrisk testet og opfylder ASTM F711 standardspecifikationer.

 

Et uvurderligt værktøj til enhver arbejdsplads, der bruges til at trække en skadelidte ud af et skadeligt område. Indespærrede rum, i hvælvinger, eller lige i nærheden af elskabe og skifteudstyr er nogle af de steder, hvor Macron Isolated Rescue Hook er et must. Med et skumfyldt, glasfiberforstærket håndtag til overlegen elektrisk isolering og en belagt varmebehandlet krogkrog med en 18 "gul belagt, varmebehandlet stålkrog i den ene ende og en gummibuksel i den anden ende. Denne kombination producerer et værktøj af højeste kvalitet, holdbarhed og pålidelighed, og indstiller en ny industristandard. fremstillet af den højeste kvalitet af elektrisk glasfiberglas. Vægtykkelsen er konstrueret til at yde det yderste i mekanisk styrke for at imødekomme rigorerne i at skubbe, trække eller dreje på stædigt udstyr.

Hver stok interiør er fyldt med et højtydende lukket celle skum for at forhindre vandindtrængning. Stikkens yderside er kemisk forseglet for at give en jævn overfladestruktur til nem rengøring. Utilities Solutions straight sticks opfylder eller overstiger alle gældende industrielle ydeevne kriterier, herunder ASTM F711, ASTM F1826 og OSHA Sub. V sek. 1969.951 (d).