Håndholdt bærbar Sfra Sweep Frekvensanalyse Power Transformer Frequency Response Analyzer

Håndholdt bærbar Sfra fejfrekvensanalyse effekttransformator frekvensresponsanalysator


Ydeevne :

Transformatorens vikling deformation tester bruges til krafttransformator med spændingskvalitet på 6 kV og derover og andre transformere med specielt formål. Krafttransformatoren er uundgåeligt sårbar over for impuls af forskellige fejlkortslutningsstrøm eller fysisk kollision i processen med drift og transport, og transformatorviklingerne kan miste stabiliteten under den kraftige elektrodynamiske kraft, der udøves af en sådan kortslutningsstrøm, hvilket kan resultere i permanente deformationer som lokal forvrængning, kvældning eller forskydning og vil alvorligt påvirke sikker drift af transformeren. Deformering af transformatorviklinger måles med frekvensresponsanalysemetode i henhold til national standard DL / T911-2004 for elektrisk kraftindustri, dvs. detekterer amplitudefrekvensresponsegenskab for hver transformatorvikling og foretager lodret eller horisontal sammenligning af detekteringsresultatet for at bedømme mulig deformation af transformatorviklingen baseret på ændring af amplitudefrekvensresponsegenskaber.

Sweep Frequency Response Analyzer Parameter:

* Egenskaber ved transformatorviklinger måles med frekvenssvepmetode. Deformationer af viklinger såsom forvrængning, opsvulmning eller forskydning af 6 kV og derover transformer måles ved at detektere amplitudefrekvensresponsegenskaber for hver vikling, ikke kræver løft af transformerindkapsling eller disintegration.

* Hurtig måling, måling af en enkelt vikling er inden for 2 minutter.

* Høj frekvensnøjagtighed, højere end 0,001%.

* Syntesen af ​​digital frekvens med højere frekvensstabilitet.

* 5000V spændingsisolering beskytter fuldstændigt testcomputers sikkerhed.

* I stand til at indlæse 9 kurver på samme tid og beregne automatisk parametre for hver kurve og diagnosticere viklingsdeformationer for at give konklusionen om referencediagnosen.

* Analysesoftware har kraftfulde funktioner, og software- og hardwareindikatorer opfylder national standard DL / T911-2004.

* Softwarestyring humaniseres med høj grad af intelligens. Du behøver kun at klikke på en tast for at fuldføre alle målinger efter indstilling af parametre.

* Softwaregrænsefladen er kort og levende med klare menuer til analyse, gemme, rapportere eksport, udskrivning osv.