Højspænding isolerede sikkerhedsværktøjer Elektrisk FRP Body Rescue Hook Isolering Stick

Introduktioner:
En uvurderligt værktøj til enhver arbejdsplads, der anvendes til at trække en skadet arbejdstager ud af et farligt område. Lukkede rum, i hvælvinger eller kun i nærheden elektriske skabe og skiftegear er nogle af de steder, hvor Isoleret Rescue Hook er et must.
Den krop redningspind er et must have livreddende enheder i alle dine elektriske sikkerhedsområder. Krogen er konstrueret af højstyrke, vinyl-dyppet stål og har en 18 "W åbning (eller som pr du kræver). Håndtag er lavet af ikke-ledende glasfiber. 100% elektrisk bevis testet og opfylder ASTM F711-standardspecifikationerne.
Den isoleret glasfiberaksel har en 18"(eller tilpasse) gul belagt, varmebehandlet stålkrog i den ene ende og en gummiendehætte på den anden Slutningen. Det innovative design gør det muligt for enheden at sende som to separate komponenter, hvilket resulterer i betydelige forsendelsesbesparelser for brugeren uden at gå på kompromis med styrke eller sejhed som et samlet produkt.
Alle Utility Solutions glasfiber er fremstillet af højeste kvalitet elektrisk kvalitet glasfiber. Vægtykkelse er udviklet til at give det yderste i mekanisk styrke til at opfylde de strabadser i marken skubbe, trække eller vride genstridigt udstyr.
Med en skum fyldt, glasfiber forstærket håndtag for overlegen elektrisk isolering og en belagt varmebehandlet karrosserikrog med en 18" gul belagt, varmebehandlet stålkrog i den ene ende og en gummiendehætte på i den anden ende. Denne kombination giver et værktøj af højeste kvalitet, holdbarhed og pålidelighed, hvilket sætter en ny industristandard. fremstillet af den højeste kvalitet elektrisk kvalitet glasfiber. Væg tykkelse er blevet manipuleret til at give det yderste inden for mekanisk styrke til at opfylde de strabadser i feltet skubbe, trække eller vride genstridigt udstyr.
Hver stick interiør er fyldt med en højtydende lukket celle skum til forhindre vandindtrængning. Pindens ydre er kemisk forseglet til giver en glat overfladetekstur for nem rengøring. Forsyningsløsninger lige pinde opfylder eller overstiger alle gældende branchepræstationer kriterier, herunder ASTM F711, ASTM F1826 og OSHA Sub. V sek. 1969.951,d.
 
Anvendelse: Velegnet til høj spænding til sikre mennesker
Den Rescue Hook er et uvurderligt værktøj til at hjælpe med at fjerne en tilskadekomne arbejdstager fra et farligt område (i nærheden af elektrisk udstyr, hvælvinger, lukkede rum osv.).
 
Redning Krog: velegnet til redningsarbejde på forskellige elektriske arbejdspladser. I begrænset plads, i underjordiske rum, transformerstationer, elektriske skabe og koblingsudstyr. Det er et nyt sikkerhedsværktøj, der er meget nyttigt i en arbejdsmiljø.
 
Karakter:
Kroppen Rescue Hook er en vinyl-dyppet stål krog med en 18 "bred åbning monteret på en 8's isoleret glasfiberstang. Med overlegen elektrisk isolering, er denne krog optimal til at redde tilskadekomne fra Arc Flash hændelser og andre farlige situationer.
Bruges til at trække en skadet arbejdstager ud af et farligt område
Med et skumfyldt, glasfiberforstærket håndtag for overlegen elektrisk isolering
Belagt varmebehandlet karrosserikrog med en 18'' åbning
 
Specifikationer

Modstå spændingerLængde
kr.1 meter, 1 sektion
35KV1,5 meter, 1 sektion
10KV-35KV2,0 meter, 2 sektioner
110kv5,0 meter, 3 sektioner
220 kv6,0 meter, 4 sektioner
kr.7,5 meter, 5 sektioner