HZ-3110B Effekttransformator DC Winding Resistance Test Set 10A

HZ-3110B krafttransformator DC viklingsmodstandstest 10A

I. Introduktion

DC-modstanden er transformerens halvfabrikata, test af det færdige produkt, installation, idriftsættelsestest og elektrisk delforebyggelsestest nødvendigt testprojekt , transformatorspolen kan effektivt finde enhedens svejsning, forbindelsesdele løs, manglende enhed, frakobling og andet produktionsstandard og anden skjult fare opstod efter drift.

DC-modstandstransformator for at imødekomme hurtige målebehov, vi udviklede HZ-3110BDC ​​modstandsmåler. Instrumentet er en kraftfuld teknologi, lille størrelse, let vægt, høj udgangsstrøm og andre egenskaber.

Enheden styres af mikrokontrolleren med en høj grad af automatisering, automatiske afladningsfunktioner. Det er et testinstrument med høj præcision, enkel, direkte måde at opnå hurtig transformormåling.

II.Configuration

1. Instrumentet kan bruge mobiltelefonen til at kontrollere instrumentet gennem den specielle software. Testdataene gemmes i et fast format på mobiltelefonen, hvilket er praktisk til dataforespørgsel til enhver tid.

2. Instrumentets maksimale udgangsspænding er 24V, hvilket er praktisk til valg af en større teststrøm og forbedring af testhastigheden.

3. Instrumentet vedtager avanceret strømforsyningsteknologi, med flere aktuelle positioner, testområdet er bredt, velegnet til at teste DC-modstand i stor og mellemstor transformer.

4. med anti-potentiel påvirkning, testproces afbryder linje og strømafbrydelse, overophedning af strømforsyning og andre beskyttelsesfunktioner, kan pålideligt beskytte påvirkningen af ​​bagsiden EMF på instrumentet og synkronisere lydalarmen.

5. med enhver temperaturkonverteringsfunktion af kobber og aluminiummateriale, berøringsindgang vilkårlig viklingstemperatur og omdannelsestemperatur.

6. Intelligent strømstyringsteknologi, instrumentet arbejder altid ved minimum strømtilstand, effektiv energibesparelse, reducerer varmen.

7. Syv-tommers berøringsfarve-LCD med høj lysstyrke, klart display under stærkt lys, fuld berøringsskærmbetjening, fri skift mellem kinesisk og engelsk.

8. Med kalenderur og strømlagring, kan gemme 1000 grupper data, kan kontrolleres når som helst.

9. Instrumentet har Bluetooth-kommunikation, RS232-kommunikation og USB-interface til computerkommunikation og U-disk datalagring.

10. Det kan udskrive testresultater med sin egen overflademikroprinter.

III.Sikkerhedsforanstaltning

1. Udgangsstrøm : automatisk 、< 20="" ma="" 、="" 40="" ma="" 、="" 200="" ma="" 、="" 1a="" 、="" 5a="" 、="">

2.Resolution: 0.1μΩ

3.Range : 0,5mΩ ~ 0,8Ω (10A)

1mΩ-4Ω (5 A)

5mΩ-20Ω ( 1 A)

100mΩ-100Ω (200mA)

1Ω-500Ω (40 mA) 100Ω-100KΩ (GG lt; 20 mA)

4. Nøjagtighed : ± (0,2% +2 aflæsninger)

5. Betjeningstemperatur : 0 ~ 40 ℃

6. Omgivende fugtighed : ≤90% RH , (ikke kondenseret)

7. størrelse: 360 * 290 * 170 mm.

8.Instrumentets vægt: tester : 6 KG ledningsboks : 5 KG

5