HZ-3310 trefasetransformator DC-viklingsmodstandstester

I. Introduktion

 

Transformatorens jævnmodstand er et testelement, der skal testes under arbejdet under test af halvfabrikata og færdige produkter, installation, accepttest og forebyggende test af elektrisk strømafdeling, som effektivt kan finde ud af materialevalg af transformatorspole, svejsning , løsgørelse af forbindelsesdel, manglende streng, brudt ledning osv. fremstillingsfejl og eksisterende skjulte problemer efter drift. For at imødekomme en hurtig måling af efterspørgsel efter transformer DC-modstand har vores firma undersøgt og udviklet ny generation DC-modstandsmålingstestmåler på baggrund af sin egen teknologifordel. Instrumentet anvender ny mærketeknologi, der er kendetegnet med lille volumen, let vægt, stor udgangsstrøm osv. Hele maskinen styres af en enkelt chip-mikrocomputer, der har automatisk selvinspektion, dataproces, display osv. Funktioner, det også har automatisk afladning og afladning af lydalarm og indikation osv. funktioner. Testnøjagtigheden af instrumentet er høj, betjeningen er let og enkel, og det kan realisere hurtig måling af transformatorens DC-modstand.

 

II.Præstationskarakteristik

 

1. Dette instrument kan automatisk vælge outputstrøm (maksimal output kan nå 10A).

 

2.som kan måle transformator-, strøm- og spændingstransformatorer osv. Induktiv DC-modstand.

 

3. Displayet anvender 480 * 272 stort gitter 65K farveskærm, de viste data er klare og læsbare.

 

4.100 grupper af datalagring, automatisk automatisk konvertering osv. -Funktioner, data vil ikke gå tabt efter nedlukning. Denne maskine er også udstyret med printeren, der kan udsende og udskrive testdata. "U disk" -grænsefladen er tilgængelig, hvilket vil gøre det lettere at importere data til gennemgang.

 

5. Instrumentet er udstyret med RS485-kommunikationsgrænseflade, måling af fjernbetjening kan realiseres, når computerens øverste position og styresoftware er installeret.

 

6. Dette instrument er udstyret med tre samme testfunktioner for at klare, at en linjeforbindelse af stjernetilkoblingsvikling kan afslutte måling af tre faser DC-modstand, automatisk beregne tre fases ubalancehastighed og i høj grad spare målingstid og forbedre arbejdseffektiviteten. Anvend også fase-for-fase-testfunktion, udfør fase-for-fase-test for transformeren, der anvender YN og D ( Y )   tilslutningsmåde, beregne automatisk tre faser ubalance rate efter test er afsluttet.

 

Dette instrument er også udstyret med automatisk magnetisk hjælpefunktion. Den spændende metode til højspænding og lavspændingsserie anvendes til test af viklinger af fem søjler med lav spænding vinkel lednings transformer. Det magnetiske hjælpekredsløb i instrumentet, der automatisk er tilsluttet viklinger, kan hurtigt og nøjagtigt teste DC-modstand for lavspændingsviklinger.

 

7. Denne maskine har hørbar udladningsalarm, udladningsindikationen er klar, og forkert betjening reduceres.

 

8. Denne maskine har beskyttelses- og alarmfunktion til at beskytte input mod forkert forbindelse med AC 380v strømforsyning, hvilket reducerer skader på instruktionen forårsaget af forkert betjening. Denne maskine har også perfekt EMF-beskyttelse mod lysbueforebyggelse.

 

9. Denne maskine er kendetegnet med vindkraft, temperatur, høj nøjagtighed, rystebestandig, anti-interferens, høj stabilitet, praktisk bære osv.

 

 

III.Teknisk indeks

 

1. Output strøm: 0 ~ 10A (vælges automatisk i henhold til måleomfang )

 

2. Måleomfang: 0 ~ 100Ω

 

3. Nøjagtighed: 0,2% ± 0,2μΩ

 

4.Minimal opløsning: 0,1μΩ

 

5. Arbejdstemperatur: -20 ~ 40 ℃

 

6. Omgivende luftfugtighed: ≤80% RF, ingen dugning

 

7. Arbejdende strømforsyning: AC: AC220V¡À10%, 50Hz¡À1Hz

 

8. Volumen: 420 mm længde × 320 mm bredde × 200 mm højde

 

9. Netvægt: 10,6 kg

6