HZ-3521A 3-fase elektrisk energimåler Feltkalibreringsudstyr

HZ-3521A 3-fase elektrisk energimåler feltkalibreringsudstyr

I.Overview


HZ-3521A trefaset watt-timers feltkalibrator er specielt designet til inspektion på stedet af højspændingsnettet til måleinstrumenter og fejldetektering. Instrumentet bruger høj præcision intern transformator og klemmetype transformer til sampling, så operatører hurtigt, sikkert og pålideligt kan måle måleregistreringsfejl og ledningsfejl. Det giver et effektivt grundlag for inspektører af det elektriske system til at kontrollere elektrisk tyveri og lækage, finde ud af, om doseringsenheden svigter, måle korrekt og gendanne den elektriske mængde.

HZ-3521A trefaset watt-timers feltkalibrator vedtager den aktuelle populære ARM-processor, 168M hovedfrekvens 128M hukommelse bruger 4G hukommelseskort. LCD vedtager 7-tommers hd-farve touch screen, kombineret med emwin display interface, hvilket gør instrumentgrænsefladen venlig og enkel at betjene og kan betjene med fuld berøringsskærm uden tastatur. Instrumentet understøtter et filsystem, der problemfrit forbindes til computeren.

HZ-3521A 三相电能表现场校验仪 (1)_副本

II.Funktioner og funktioner


2.1 I tilfælde af strømafbrydelse, uden at ændre ledningsføringen i doseringskredsløbet, registreres fejlen i måleindretningen for at bestemme, om måleenheden er defekt.

2.2 Den kan måle en række elektriske parametre såsom spænding, strøm, effekt, fasevinkel, effektfaktor, frekvens osv. For nøjagtigt at bestemme fejlen i måleudstyrets kredsløb.

2.3 kan måle CT-forholdsfejl og fasevinkel (valgfri funktion).

2.4 Vis vektordiagram over trefasespænding og strøm, som visuelt kan kontrollere ledningsfejl på doseringsenheden.

2.5 Strømsløjfer måles ved hjælp af klemmetypetransformatorer, så operatørerne kan foretage målinger hurtigt, let, sikkert og pålideligt uden at åbne strømsløjfen.

2.6 Kan ikke skifte ledninger for at registrere den integrerede fejl i den reaktive energimåler.

2.7 Instrumentet har bølgeformdisplay og harmonisk analysefunktion. Instrumentet kan vise spænding og strømbølgeformer for hver kanal på samme tid eller separat. Instrumentet kan analysere 1-32 harmonisk indhold og harmoniske værdier og tegne et søjlediagram.

2.8 Indbygget emwin-operativsystem, 7-tommer ægte farve LCD-skærm, intet tastatur med fuld berøring, en skærm kan vise en række elektriske parametre.

III.Inputkarakteristika


3.1 Indgangskarakteristika

Spænding 2 ~ 450V automatisk konverteringsgrænse

Strømtransformatorens måleområde: 0,1 ~ 5A (20A, 100A, 500A valgfri)

Fasevinkel: 0 ~ 359,9º

Frekvens: 45 ~ 55Hz

3.2 Nøjagtighed: 0,05

3.3 Arbejdstemperatur: -20 ℃ ~ + 50 ℃

3.4 arbejdskraft: 80V ~ 265VAC

Maskinens strømforbrug: ≤3VA

3,5 volumen: længde: 280 mm, bredde: 200 mm, højde: 75 mm

3,6 vægt: 2,5 kg

3,7 isolering

en. Spændings- og strømindgangsterminalernes isoleringsmodstand til huset er ≥100MΩ

b. Arbejdseffektindgangsenheden udsættes for en effektfrekvens på 2 kV (effektiv værdi) mellem de ydre foringsrør i 1 minut.