HZ-4000C Underjordisk kabel og rørledningsudstyr til salg

Vores virksomhed har længe været forpligtet til at undersøge kabelfejltest. Den intelligente kabelfejltester er blevet brugt af tusinder af brugere og har et stort omdømme inden for test af strømkabel. Virksomheden har udviklet HZ-4000C pipeline locator udviklet med det nyeste koncept, som er specielt velegnet til hurtig og nøjagtig placering af kabel-til-jorden isolationsfejl, (ladet) stifinding og dyb positionering.
Rørledningsinstrumentet er designet baseret på anvendelsen af kommunikationsprincippet baseret på den elektromagnetiske induktionsmetode. I brug indeholder det mere brugervenligt design ved hjælp af den store skærm LCD-skærm signalstyrke, bjælkenet, pil og stemmemeddelelser gør det nemt for operatøren at bedømme kabels underjordiske position og fejlpunkt. En person kan gøre alt arbejde.
Linjemåleren kan bruges til at finde både kabelforbindelser (direkte eller uden strøm) og til at finde direkte nedgravede kabelfejl. Kan udføre de opgaver, som de sidste par instrumenter kan udføre.
Rørledningsinstrumentet ændrer det traditionelle kabelfejlplaceringskoncept, kræver ikke højspændingstestudstyr, behøver ikke at bruge vekselstrøm, behøver ikke at analysere bølgeformen, ledningen er enkel og klar, og brugen af fremgangsmåden vil være lærte. Tidligere, da vi søgte efter kabelstien, var vi nødt til at slukke for kabeltesten, og nogle af de løbende kabler kunne ikke tændes, hvilket gjorde HZ-4000C-rørledningslokalen let at løse problemet med stedsøgning af strømkablet. Rørledningsinstrumentet kan også direkte finde banen til 50Hz livekablet.

HZ-4000C 管线探测仪 (17)
Instrumentfunktioner:
Fuld digital lokalisering med klart display og pålidelig positionering
Bærbar og let, let at bruge, hurtig at finde
Indbygget genopladeligt batteri, intet behov for kommerciel strøm, når du tester
Med kabeldybdeskærm og aktuel visning
Storskærms LCD grafisk display, ingen hovedtelefoner kræves til test
Indbygget ohmmeter til måling af kabelsløbemodstand
Med kabelpositionering og fejlfinding
kan finde op til 2MΩ jordisoleringsfejl
Baggrundsbelysningsfunktion til natbetjening