HZ-E 0-15kv Højspændingsbro til kabelfejl Placering

HZ-E 0-15kv Højspændingsbro til kabelfejlsted

I. Sammenfatning


Dette papir introducerer kort princippet og anvendelsen af højspændingsbroen og introducerer erfaringerne med at bruge kabelens hovedisolering og højspændingskabel metalskedefejlsted .

II.   Advarsel

1.When testen er "højspændingsindgang" "højspændingsudgang A" "højspændingsudgang B" i højspændingstilstand , og de   er strengt forbudt personale berøring (herunder højspænding test forbindelse).
2.For den indvendige bro er under højspændingssituationen ved brug af HZ-E .   Så vær opmærksom på kassen og sørg for, at den er i god stand   før brug   hver gang. Hvis kassen er beskadiget eller revnet, skal du stoppe med at bruge.
3. Det er strengt forbudt at tilslutte alle ledninger, når der tændes .   Fjernelse af ledningerne skal bekræftes i fuldt udladet tilstand.
4. Instrumentet kan modstå indgangsspændingen: <> Indgangsstrøm: <>
5.For broen bruges til at teste kablets lille modstand, så skal den korte kortkontakt modstand være lille, da det ellers vil øge testfejlen eller forårsage ukorrekte testresultater.

 

III. Oversigt
Strømforsyningssystemer mener altid, at kabelfejlingen er vanskeligere. Som instrumentets fremskridt bliver kabelfejlstedet mere bekvemt. I praksis er det stadig vigtigt at vælge et rimeligt instrument og erfaring.
Typisk udføres strømkabelfejlstedet i fire trin
1, bedøm typen af fejl
2, vælg den relevante metode og det tilhørende udstyr
3, grov måling pinpoint
4, præcis præcisering
Der findes to slags metoder: brometode og bølgerefleksionsmetode. Bølgelysningslokalatoren er mere populær. Men der er flere kabelfejl, der er svært at finde med bølgerefleksionsmetode: Eksempelvis isolationsfejl, højspændingskabelsæt, PVC-kabler, korte kabler, noget højt modstandsfugtfel.
Brugen af fejltråd på begge sider af kabelkæden modstand og proportional modstand udgør Murray bro, er den traditionelle, klassiske kabelfejl lokaliseringsmetode, dens applikation er næsten synkroniseret med brug af kabel, hundrede års historie. Placering af broudstyr er lave priser og enkel betjening, Kina har været meget udbredt i fortiden. På nuværende tidspunkt er et stort antal anvendelser af tværbundet polyethylenkabel efter sammenbruddet vanskeligt at danne et ledende område, nedbrydningspunktmodstanden er høj og endog højspænding, flashover-type nedbrydning. I landet for at opretholde den største QF2-type bro, er den nominelle testspænding kun 500V, kan ikke være høj modstandsfejl placering. Og på grund af fremskridt inden for elektronisk teknologi er bølgereflektionsmetoden blevet populeret, så brugen af brometoden gradvist reduceres, ikke kendt for nye kabelbrugere, så brometoden er næsten glemt.
HZ-E kabelfejl testbro er at løse broens styrke til interferensproblemets høje følsomhed. Målingskabel er dedikeret højspændingskabel, måleprincippet er metoden til fire-terminal modstand, positioneringsnøjagtigheden af broen placeret på højsiden og driften af sikker jordforbindelse. Komplet løse brometoden for begrænsninger med høj modstandspositionering, så broen uden dødzone, nøjagtige og praktiske funktioner til afspilning. Dette papir opsummerer nogle af applikationerne af HZ-E kabelfejl testbro positionering kabelisolering og skede defekter erfaring for de fleste peer reference.