HZCT-100 CT PT Potential Current Transformer Spændings Transformer Tester

HZCT-100 CT PT Potential Current Transformer Spændings Transformer Tester

I. Introduktion:
Transformer Tester er et nyt produkt, der er skabt efter bredt vedtagelse af kundernes råd og dyb teoretisk undersøgelse. Det er baseret på den automatiske FA Series Transformer Tester General, som er produceret af vores firma, der er meget anerkendt og anvendt. Vedtagelsen af højtydende DSP og ARM, avanceret produktionsteknologi sikrer en stabil og pålidelig produktydelse, komplet funktioner, høj grad af automatisering, høj effektivitet på det indenlandske førende niveau, de er det professionelle testudstyr til transformerens tjekkeffekt industri.

II.Features:
Fuldtræk opfylder ikke kun testkravene i forskellige CT'er (omfatter TP-klassen), såsom excitationsegenskaberne (dvs. volt-ampere karakteristika), forhold, polaritet, sekundær viklingsresistens, sekundær byrde, forholdsfejl og faseforskydning, Men kan også bruges til test af forskellige PT'er, herunder excitationsegenskaber for den elektromagnetiske enhed, forhold, polaritet, sekundær viklingsmodstand, forholdsfejl og faseforskydning.
Giv automatisk CT, VT parametre, herunder knæpunktspænding / strøm, 10% fejlkurve, nøjagtighedsfaktor (ALF), instrumentets sikkerhedsfaktor (FS), anden gangskonstanten (Ts), remanenskoefficient (Kr), mættet og Umættet induktans etc.
Test opfylder IEC60044 GB1208 (-1) GB16847 (IEC60044-6) blev osv. Alle former for transformatorstandarder, og i overensstemmelse med transformatortyperne og niveauerne for automatisk vælger hvilken standardtest
Baseret på avanceret princip for lavfrekvent testmetode, der kan opfylde CT-testen på knæspænding op til 30KV.
Venlig grænseflade smuk, alle kinesiske grafiske grænseflader
Instrumentet kan gemme 2000 grupper af testdata, der ikke vil gå tabt, når strømmen slukkes. Efter afslutningen af testen kan dataene kopieres til pc via USB-disk til analyse og omdannes til WORD-rapport.
Test er enkelt og bekvemt, et klik kan fuldføre test af CT sekundær modstand, excitation, forhold og olarity.
Let at bære, fordi vægten er mindre end 9 kg.

III.Parameter:

Parameter
Anvendelse Klasse P / TP CT & VT
Produktion 0 ~ 100Vrms, 12Arms, 36A (peak value)
Nøjagtighed af spændingsmåling ± 0,2%
CT-forhold Rækkevidde 1 ~ 30000

nøjagtighed ± 0,2%
PT-forhold Rækkevidde 1 ~ 10000

nøjagtighed ± 0,2%
Fase Rækkevidde ± 5min

nøjagtighed 0.5min
DC modstand Rækkevidde 0 ~ 300Ω

nøjagtighed 2% ± 2mΩ
Byrde Rækkevidde 0 ~ 300VA

nøjagtighed 2% ± 0.2VA
Strømforsyning AC220V ± 10%, 50Hz
Miljøbetingelser Driftstemperatur: -10 ° C ~ 50 ° C, fugtighed: ≤ 90%
Vægt og dimensioner Dimensioner: 340 mm × 300 mm × 150 mm, Vægt <9>


IV.Company Information

HuaZheng Electric Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er leverandør af statens nettet i Kina. Det betyder, at vi er leverandør af den kinesiske regering. Og vores produkter spredes over hele Kina.
Derudover kommer vores kunder fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.
Vores vigtigste produkter er Isolation Oil Tester, Kabel Fejl Locator, Power Quality Analyzer, højspændingsgenerator, højspænding kondensator, Test Transformer og så videre.

Nuværende transformator Tester