HZID202 Isolationsoliedielektrisk & modstand Tan Delta Tester

HZID202 Isolationsoliedielektrisk & modstand Tan Delta Tester

I. Forord

HZID202 Isolationsolie Tan Delta og Resistivity Tester er et nyt type integreret instrument, designet i henhold til GB / T 5654-2007, som kan anvendes til automatisk at måle isolationsvæske dielektrisk tab, dielektrisk konstant og volumenresistivitet for det elektriske udstyr. Den avancerede måle- og styringsteknologi anvendes på dette instrument, der gennemførte processen med opvarmning, temperaturregulering, højhastighedsdataudtagning, beregning, visning, udskrivning og opbevaring automatisk. Avanceret måleprincip og høj digital teknologi gør det muligt for dit arbejde at blive mere let og praktisk.

HZID202 Insulation Oil Dielectric & Resistivity Tan Delta Tester

II.Performance Feature

1. Meget automatiseret kan det dielektriske tab, den dielektriske konstant og volumenresistiviteten måles samtidig ad gangen.

2. Brug af avanceret DSP- og FFT-teknologi sikrer, at dataene er stabile, nøjagtige og pålidelige.

3. Ved at have perfekt beskyttelses- og advarselsfunktion, er det at afbryde højspændingen, når dækslet åbner, elektrode kortslutning mellem højspænding og lav spænding i oliekoppen, varmeapparatet brænder i fravær af oliekop, temperatursensor frakoblet fejl osv. Foranstaltningerne eliminerer sikkerhedsrisici fuldstændigt.

4. På grund af det integrerede design af temperaturkontrollen og afprøvningen kan instrumentet holde det mindste og letteste under forudsætning af, at standardoliekop på 60 pF anvendes. Så det er let at transportere og perfekt til laboratorie- og feltanvendelse.

5. PID-temperaturregulering kan kontrollere temperaturen nøjagtigt. Mellemfrekvens induktionsopvarmning gør opvarmningsprocessen hurtig. Det tager kun ca. 20 minutter at afslutte opvarmningsprocessen for pr. Olieprøve

6. 4,3 tommer TFT LCD-skærm er udstyret med opløsningen 480 x 272. Vinduesmenuen er meget klar og kortfattet. Designet af fire-vejs navigationsknap er også klart og praktisk.

7. Den evige kalender indeni gør dataoptagelse og udskrivning praktisk.
8. Med paneltype mikrotermisk printer kan måleresultaterne udskrives automatisk.
9. Op til 100 sæt måledata kan gemmes automatisk efter princippet om først i første ud. Når datoerne bliver mere end 100, dækkes den tidligste lagerplads.

III.Tekniske indikatorer

Ark1- Teknisk indikator

Parameter

specifikationer

Parameter

specifikationer

Målt omfang

Kapacitet

1pF ~ 200pF

Løsning

Kapacitet

0.01pF

Dielektrisk tab

0 ~ 10%

Dielektrisk tab

1 × 10-5

Resistivity

10M ~ 10T

Resistivity

0,1M

Målt præcision

Kapacitet

0,5% + 1pF

Temperaturstyringsnøjagtighed

± 1 ℃

Dielektrisk tab

1% + 0,0003

Omfang af temperaturkontrol

Omgivelsestemperatur ~ 120 ℃

Resistivity

10%

Spænding

Dielektrisk tab

AC2000V

Omgivelsestemperatur

0 ℃ ~ 40 ℃

Luftfugtighed

<90%>

Drift strømforsyning

AC220V ± 10%; (50 ± 1) Hz

Dimension

340 × 310 × 230 (mm)

strøm

800W

vægt

8 kg / (ekskl. Oliekop)