HZJQ-X1 80kv Isoleringsolie Dielektrisk nedbrydningsspændingstestemaskine

HZJQ-X1 80kv isolerende olie dielektrisk nedbrydningsspænding testmaskine

介强产品HZJQ-X1

I. Oversigt

Mange kraftsystemer, jernbanesystemer, storskala petrokemiske anlæg og virksomheder har en masse elektrisk udstyr, hvis indre isolering hovedsageligt er oliefyldt isoleringstype, og derfor er test på isolerende olie dielektrisk styrke almindelig og nødvendig. For at imødekomme markedets behov har vi udviklet og produceret en række isolerende olie dielektriske styrke testere i henhold til national standard GB / T507-2002, industristandard DL429.9-91 og den nyeste Electric Power Industry Standard DL / T846.7 -2004 af os selv. Dette instrument kan ved hjælp af en enkelt-chip-mikrocomputer som kerne operere i fuld automatisering med høj nøjagtighed, hvilket i høj grad forbedrer arbejdseffektiviteten og reducerer arbejdskraftens intensitet. Desuden er den lille i størrelse og praktisk at medbringe.

II.Key Funktion og funktion

1. Udfør automatisk en modstandsspændingstest for oliecirkulation med en mikroprocessor med et interval på 0 ~ 80KV (inklusive boosting, vedligeholdelse, blanding, stående, beregning, udskrivning og andre operationer)

2. Vis ved storskærms-LCD og promp efter kinesisk menu

3. Enkel betjening. Maskinen gennemfører automatisk modstandsspændingstesten på en kop prøveolie efter enkel indstilling af operatøren. Nedbrydningsspændingsværdi på 1 til 9 gange og tilbagevendende tider gemmes automatisk. Efter testen udskriver den termiske printer hver nedbrydningsspændingsværdi og gennemsnitsværdi.

4. Nedlukning af konservering. Det kan spare 100 testede resultater.

5. Vedtage en enkelt-chip mikrocomputer for at øge spændingen med en jævn hastighed. Spændingen er nøjagtig ved 50 HZ, hvilket sikrer, at hele processen er let at kontrollere.

6. Udstyret med overspænding, overstrøm og begrænsningsbeskyttelse for at sikre operatørernes sikkerhed.

7. Med funktionen at vise den målte temperatur og systemur.

8. Kommuniker med computeren med et standard RS232-interface.

9. USB , kan eksportere testdataene.


III. Vigtigste tekniske indikatorer

1. Udgangsspænding: 0 ~ 80KV (valgfri)

2. Spændingsforvrængningshastighed: < 3%

3. Boosterkapacitet: 1,5KVA

4. Målepræcision: ± 3 %

5. Forsyningsspænding: AC220V ± 10% 50Hz ± 1 Hz

6. Effekt: 200W

7. Anvendelig temperatur: 0 ℃ ~ 45 ℃

8. Anvendelig fugtighed: < 75% RF

9. Overordnet dimension: 460 × 280 × 320