HZKZ-20A Transformer på ingen belastning karakteristiske Analyzer

HZKZ-20A Transformer på ingen belastning karakteristiske Analyzer

I. oversigt

HZKZ-20ATransformer på ingen belastning karakteristisk Analyzer er det nyeste produkt Huazheng elektrisk Manufacturing (Baoding) Co, Ltd Instrumentet vedtager den populære ARM processor i år, med 168M grundlæggende frekvens og 128m hukommelse, som kan udvides til 4G hukommelse card. Ved hjælp af 7-tommer high definition farve touch panel, kombineret med emwin display grænseflade for at gøre instrumentet interface at være venlige og drives på en enkel måde, kan det betjenes via touchscreen uden tastatur. Instrumentet støtte database og kan eksporteres gennem USB-disk eller overføres til computeren via data ledning.
  Kredsløbsdesign af dette instrument er udsøgte og unikke, hvilket gør det overlegen ydeevne, kraftfuld funktion, lille i størrelsen og lys i vægt. Det kan ikke kun bruges til at afprøve på no indlæsningsparametrene for transformeren, men også måle harmoniske indhold og bølgeform i feltet. Instrumentet kan optage test kurve af transformer på ingen belastning betingelse og derefter give pålidelige grundlag for transformer fejlanalyse.

 

II. ledninger og opmærksomhed
1. Når du bruger instrumentet, Følg instruktionen til wire og betjene.
2. jordforbindelse terminal eller grundstødning terminal af strømledning bør være pålideligt jordet i nærheden.
3. Indtast de korrekte indstillingsparametre før testning. Indrykke opbevaring sekvensnummer kunne gemme testresultater under dette postnummer. Derefter indstille parametre efter parametrene for den testede transformer. Efter opsætning, skal du klikke på knappen "Gem ændringer" for at gemme og Indtast test-grænseflade. Vælg de parametre, der kræves for at blive testet (impedans eller parameter), klik på "Start" knappen, og derefter langsomt hæve test spænding for at gennemføre testen. Når testen er afsluttet, du kan klikke på knappen "Ende" og gemt posten test for at gennemføre testen.
4. instrumentet drives af fuld indslag raster, ikke støde venligst det.

 

III. de vigtigste funktioner og egenskaber

1. instrumentet vedtager 7-tommer sand kolorere LED. Det kan måle spænding, strømstyrke, vinkel, magt og andre elektriske parametre, og det også kan vise vektor diagram af spænding og strøm, begge skærme er vist klart og intuitivt på samme skærm.
2. det kan måle parametre såsom ubelastet tab, indlæse tab og impedans spænding, osv.

3. instrumentet har funktionen af harmonisk analyse. Det kan måle 1-32 harmoniske indhold af spænding og nuværende anvendes transformator og display bar graf som spænding og nuværende bølgeform.

4. på no karakteristiske kurve under forskellige spænding og nuværende kan registreres automatisk under testprocessen om transformer, som kan være mere bekvemt at analysere Karakteristik af transformer og core på ingen belastning tilstand.
5. med funktionen lagring af data og data browsing, instrumentet understøtter DBF database, og det kan gemme testdata eller gennemse testposter efter brugernes behov. Apparatet understøtter også USB-disk eksport funktion, kan du eksportere testdata via USB-disk, og databasen understøtter excel regneark åbning mode, som er praktisk til redigering, udskrivning eller arkivering.
6. operere med 7-tommer sand kolorere indslag raster, GUI grænsefladen, hos opbygge-i 128M hukommelse (extensible 4G hukommelse card), det understøtter engelsk og er nem at betjene.
7. det er lille i størrelse, lys i vægt, nøjagtig maaling, ingen tænd sluk kalender og ur funktion, så det kan opbevare test tid til enhver tid.
8. detunderstøtte Bluetooth- eller printer for at udskrive testposter på den arkiverede.

 

IV. de vigtigste tekniske specifikationer

1. spænding måleområde: 0 ~ 500V fase spænding (linje spænding er 800V)
2. nuværende måleområde: 0 ~ 20A (understøtter ekstern CT for at udvide måleområde)
3. måling nøjagtighed: 0,2% (power factor 1,0-0,2); 1% (Effektfaktor 0,2 ~ 0,01)
4. arbejder strømforsyning: AC220V±15%
5. arbejds temperatur:-10 ° C ~ 40 ° C
6. miljø luftfugtighed: 10% ~ 85%
7. dimension: 270 × 190 × 70 mm
8. vægt: 3Kg (undtagen test linje)