Meddelelse om ferie på labor-dagen

I henhold til de specifikke nationale ordninger for maj 1 ferieperiode i 2020, kombineret med den faktiske situation i selskabet, som fastsat af selskabets ledere, de relevante spørgsmål i forbindelse med maj 1 Labor Day ferie er nu anmeldt som følger:
Ferieperioden for Labor Day den 1 maj og maj er fra 1 maj til 5 th, med 5 fridage; 26. april (søndag) og 9. maj (lørdag).
2. Alle afdelinger bør foretage en omfattende sikkerhed selvransagelse før festivalen. Ubrugt udstyr bør afbrydes strømforsyningen, vigtige elementer skal holdes korrekt, døre og vinduer skal låses, og brandforebyggelse og tyveri bør være opmærksom på.
3. I løbet af ferien skal du sørge for, at din mobiltelefon er fraringet. Hvis du har forretningsmæssige, tekniske eller andre forretningsmæssige behov, skal du rapportere det i tide og håndtere det ordentligt for at sikre en sikker og velordnet drift af markedet.
4. Epidemien situationen er ikke endnu. Prøv at minimere at gå ud og besøge slægtninge og venner, være opmærksom på beskyttelse, og sikre sikkerheden for den person og ejendom i løbet af ferien.