Kemisk viskositetstester med lav temperatur, ASTM D445 Koldt Kinematisk Viskosimeter

Kemisk viskositetstester med lav temperatur, ASTM D445 Koldt Kinematisk Viskosimeter

I.Describition

HZDN-0905A Kinematisk viskosimeter med lav temperatur er designet og fremstillet i henhold til industristandarden for Folkerepublikken Kina SY / T5651 Teknisk betingelse for kinetisk viskositetstester for petroleumsprodukter.

HZDN-0905A Kemisk viskosimeter med lav temperatur er egnet til at bestemme kinematisk viskositet for flydende petroleumprodukter (Newtonian fluids) med lav temperatur i en konstant temperatur ifølge bestemmelsen i Folkerepublikken Kinas nationale norm GB / T265 Petroleumsprodukter-Bestemmelse af kinematisk viskositet Og beregning af dynamisk viskositet.

II.Features

Dette instrument vedtager en type alt-i-en-maskine. Kontrolknappen vedtager lys-berøringstilstand. Det har funktionerne i nyt design, kompakt struktur og smukt udseende.
Dette instrument vedtager LCD temperaturregulator. Temperaturreguleringen er hurtig. Svaret er hurtigt. Overskydningen er lille. Temperaturreguleringsnøjagtigheden kan nå ± 0,1ºC.
Dette instrument vedtager hårdt glasbad og elektrisk omrøringsanordning. Let at observere prøven. Temperaturen i vandbad er ensartet.

III.Parameter

Kinematisk viskosimeter
Strømforsyning AC (220 ± 10%) V, 50 Hz
Strøm 1600W
Varmekraft 800W
Koldt badvolumen 8L
Temperaturreguleringsnøjagtighed ± 0,1 ° C
Temperaturområde Rumtemperatur ~ -65ºC
Køletid ≤120min
Timing nøjagtighed ± 0,1 sek


IV.Company Information
HuaZheng Electric Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er leverandør af statens nettet i Kina. Det betyder, at vi er leverandør af den kinesiske regering. Og vores produkter spredes over hele Kina.
Derudover kommer vores kunder fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.
Vores vigtigste produkter er Isolation Oil Tester, Kabel Fejl Locator, Power Quality Analyzer, højspændingsgenerator, højspænding kondensator, Test Transformer og så videre.