MTVT-80 Dielektrisk Olietesterkalibrator

MTVT-80 dielektrisk olietesterkalibrator

Ⅰ. Produkt oversigt

Isolerende olie har været meget anvendt i mange højspændings elektrisk udstyr s ,   såsom transformere,   afbrydere,   strømkabler   , kondensatorer, gensidige induktorer osv.   Isolerende olie spiller en vigtig rolle i forstærkning af isolering, køling og lysbue . Afbrydelsespændingen for isolerende olie kan testes med isolationsoliespændings testeren (også kendt som isolationsolie dielektrisk styrke tester , oliespredning spændings tester og olietest maskine osv.). For udgangsspændingens måling og kalibrering af spændingsprøven til isolationsoliespænding kræver den internationale standard IEC156-1995 " Isolerende væsker - Bestemmelse af spændingsspændingen ved strømfrekvens " : " En kalibreringsmetode, som er fundet tilfredsstillende, er brug af en overførselsstandard. Dette er en hjælpemåle, der er forbundet i stedet for testcellen mellem den samme impedans som den fyldte testcelle. Hjælpeindretningen er separat kalibreret mod en primær standard, for eksempel et kugleløb i overensstemmelse med IEC52 (se også IEC 60) " . Kalibratoren til bærbar nedbrydningstester ( kalibrator for kort ) er hjælpemåleudstyr, der kræves af de ovennævnte internationale standarder.

Ⅱ. Hovedfunktion og funktioner

1. C alibratoren er designet til isolationsolie dielektrisk styrke tester, som består af to dele af en spændingsdelingsenhed og en displayenhed.

2. Spændingsdelingsenheden er sammensat af en glasglasmodstand med højtryksresistens og højimpedans og har fordelene ved små størrelser, letvægts- og højtrykspræcision.

3. Afstanden til højtrykskontaktpunktet kan indstilles til at tilpasse sig forskellige fabrikanters trykmålerstruktur.

4. 7.0 inches, 1024 × RGB × 600,65Kcolors, industriel kvalitet, HD touch screen tilpasning til hårdt miljø, stærk magnetisk interferens og udendørs arbejde

5. Vis output spændingens effektive værdi, frekvens, boost hastighed, peak factorand bølgeform . Og vis kalibreringsenhedens arbejdsstatus .

6. H litium batteri og lithium batteriladning modul er indbygget, og det kan fungere kontinuerligt i mere end 8 timer

7. Instrumentet vedtager en temperatur- og fugtighedsføler med en kalibreret digital signaludgang med høj pålidelighed og fremragende stabilitet på lang sigt.

8. Ved brug af det er det nødvendigt at teste udgangsspændingen af olietrykmåleren uden at forbinde højspændingsledningen for at forbedre brugerens sikkerhed.

Ⅲ.Main tekniske specifikationer

1. Måleområde: 0 ~ 80kV ( Spænding og fektiv værdi )

2. Målingsnøjagtighed: ± 2%

3. Spændingsforhold: 10000: 1

4. Indgangsimpedans: 1000MΩ

5. Størrelse (L × W × H):

Spændingsafdelingsenhed: 315 × 85 × 80 mm 3

Displayenhed: 320 × 270 × 135 mm 3

6. Vægt:

Spændingsafdeling Enhed: 1,4 kg

Skærm enhed: 3.8kg

7. Anvendelig fugtighed: ≤70%

8. Anvendelig temperatur: 15 ~ 35 ° C