På stedet Energimåler Test Kalibreringsenhed 3 Fase Energimåler Feltkalibrator

På stedet Energimåler testkalibreringsenhed 3 fase energimåler feltkalibrator

Introduktion

Trefaset energimålerfeltkalibrator er et fordelagtigt produkt blandt virksomhedens elektriske energimålereserier, og er integreret med energimåler kalibrator og lavspændingsmåleanordning med energimålerfejlkalibrering, fejlkablingsdømmelse, måling af transformationsforhold, måler læsning, harmonisk måling og andre funktioner.

Advarsel: Da dette instrument tilhører elektrisk arbejdsmateriel, skal du af hensyn til din sikkerhed overholde de nationale bestemmelser om produktionssikkerhed og fungere strengt i henhold til feltkalibreringsprocedurer for elmålere

Introduktion til funktioner

1. TFT-farve LCD-skærm med høj lysstyrke, høj opløsning og høj opløsning viser klart og smukt, med stort informationsindhold og rig indhold, og skærmen viser alle parametre målt på webstedet.

2. En- og trefasespænding, strøm, fase, aktiv og reaktiv effektfaktor, frekvens og andre parametre kan måles i realtid.

3. Energimåleren og terminalfejlene kan kalibreres, og enkeltfasede og trefasede elektroniske induktionsaktive og reaktive energimåler kan inspiceres.

4. Pulsindgangstilstandene omfatter manuel indgang, fotoelektrisk indgang og elektrisk pulsindgang på tre måder.

5. 100A, 500A og 1000A klemmetre er valgfrie, og transformationsforholdet mellem lavspændingstrømstransformator måles direkte; Det er let at finde det åbne kredsløb og den dårlige kontakt i CT-sekundær kredsløb, intern drejekortkreds for CT og om transformationsforholdet på CT-typeskiltet er i overensstemmelse med det faktiske transformationsforhold for CT.

6. Det kan måle indholdet af 2. ~ 51. harmonikerne i enkelt- og trefasespænding og strøm.

7. Bølgeformerne for A, B og C-fase spænding og strøm kan måles.

8. En bred vifte af arbejdsstrømforsyning er AC57 ~ 450V; testlinjen, adapteren og batteriet kan vælges henholdsvis, og online opladning er tilgængelig.

9. Med et stort kapacitetshukommelseskort kan det lagre feltkalibreringsdata på mere end 10000 grupper af energimåler, og U-disklagring understøttes; Sådanne data kan permanent gemmes ved ikke-menneskelig sletning

10. Det grundlæggende software system kan forbinde med markedsføringssystemet, med en venlig grænseflade, nem betjening, komplette funktioner og nem at opgradere; testdataene kan ikke ændres, og softwaren har funktioner som statistik, forespørgsel og udskrivning; testrapportformatet kan indstilles efter brugernes krav.

11. Læs rekorddata for multifunktionel elektronisk energimåler, herunder læsedata, trykfaldsposter og ur.

12. Kalibratoren har funktionen af klemtransformatorens selvkorrektion og kan ikke returneres til fabrikken til kalibrering efter udskiftning af klemmåleren.

Funktioner af nye funktioner:

1. Ur fejlkalibrering;

2. Udlæsningstiden eller kommandotidspunktet for energimåleren kan udføres (det vil være underlagt kalibratortiden);

3. Mængden og tidsperioden for energimåleren, efterspørgselsregistret og andre, og efterspørgselsværdifejl kan læses og indstilles.

4. Med funktionen for småstrømsgenkendelse er den praktisk til indledende installation og ikke-belastning line inspektion.

5. Støtte til stregkoder og 2D-scanning-indgang, og en ekstern stregkodescanner (USB eller trådløs måde) kan læse målerens aktivnummer og forseglingsnummer mv., Praktisk til feltindtastning (valgfrit)

6. Med Bluetooth, WIFI og GPS-grænseflade kan den overføre data til mobilterminaler og har funktionerne for interaktion og udvidelse (valgfrit)

3-faset energimåler kalibrator