Pludselig strømafbrydelse reddede vi vores tropiske fisk

12

I dag skinner solen, udetemperaturen er 37 grader, jordtemperaturen er mere end 45 grader. På det rummelige, lyse, cool og behagelige kontor arbejder enhver medarbejder på en stram og ordnet måde og prøver sit bedste for at give kunderne service af høj kvalitet.

23

Kl. 15:13 blev min computer pludselig sort. Maglev-kloden på mit skrivebord faldt med et smell. ! Min første reaktion var, at nogen i virksomheden ved en fejltagelse udløste forsikringen om luftafbryder under testen, for nu kinesiske elselskaber ikke afbryder strøm let, og giver normalt besked, hvis der er et strømafbrydelse. Efter en vis inspektion fandt jeg, at det ikke var et problem i virksomheden. Da jeg gik ud af kontoret, fandt jeg, at elevatoren var ude af strøm, og at nødlys blinkede. Hele parken var tom for strøm.

34

Parkens ejendomsserviceselskab gjorde pludselig sin pligt. Først og fremmest kontrollerede det, om nogen var låst i elevatoren. Efterspørgselspersonalet i statsnettet og ejendomsservicevirksomheden ankom også til scenen for første gang. Vi blev ved med at spørge om tidspunktet for opkaldet, fordi virksomheden havde holdt tropiske fisk i tre år, og hvis strømmen slukede i lang tid, ville de kvæle på grund af mangel på ilt. Mange andre virksomheder i parken, der har prydfisk, står over for det samme problem.

35

Gang for minut, 16 o 'ur, ingen elektricitet, temperaturen på kontoret stiger gradvist; General manager office varsel, personale forlader arbejde tidligt; Det er 18:00, og der er ikke noget opkald!

36

Der er gået tre timer siden strømafbrydelsen, og jeg føler det nødvendigt at kende den specifikke situation, selvom det ikke er mit virksomheds ansvar. Jeg kørte til fejlstedet og fik at vide, at der var en fejl med et afsnit af nedgravet højspændingsledning. Dette kabelafsnit hører til parkens byggefirma og ikke forvaltningskategorien for statsnettet. Jeg spurgte vedligeholdelsespersonalet, om der var en kabelfejltester, de sagde ja, men det var ikke på stedet, og det skulle kaldes fra andre steder. Det ville tage mindst tre timer, men min fisk kunne ikke vente. Så jeg meldte mig frivilligt til, at vores virksomhed er en professionel virksomhed, der producerer udstyr til detektering af elektrisk strøm, og at det eksisterende kabelfejlinstrument kan leveres til dem til brug.

calbe fault locator

Efter brug af kabelfejldetektoren i vores virksomhed brugte vedligeholdelsespersonalet kun en time til at eliminere to kabelfejl og gendanne strømforsyningen.

cable fault pinpoint

Min tropiske fisk svømte fortsat lykkeligt i tanken!

38