Princippet om grundstødning modstand Tester

Arbejder inde i maskinen på DC/AC inverter forvandler DC til AC frekvens constant-aktuelle, gennem sekundære jorden elektroder c og e sammensætning målt kredsløb, AC spændingsfald på den målte objekt, hjælpeansatte grundstødning elektrode Pedersen i Exchange-forstærker og afprøvet i tabeloverskriften. Med forstørrelse skifte kan få tre forskellige vægtgrænser: 0 ~ og 0 ~ 200 og 0 ~ 20 ω ω 2 ω.
1) Læs instruktionerne i grundstødning modstand måleinstrument, skal fuldt ud at forstå struktur, ydeevne og brug af instrumentet.
2) de nødvendige redskaber til at få den fulde foranstaltning af alle instrumenter og tilbehør og instrument grundstødning sonde og aftørre ren, især grundstødning sonden, Sørg for at påvirke den elektriske ledningsevne af den overflade snavs og rust pletter ren.
3) grundstødning linjer og jordforbindelse forbindelsespunktet eller grundstødning alle funderet på hovedforbindelse forbindelsespunkt afbryde grundstødning ud hvilken som helst slægtskab at blive et uafhængigt organ.