Transformator Olieopløst Gas Analyzer, Automatisk Gaskromatografi Online Dga Overvågningssystem

transformator olie opløst gas analysator, automatisk gaschromatografi Online dga overvågningssystem

HZGC-1210 system kan   cirkulere   rengøring, fodring,   Olie og gas separation, prøveanalyse, dataanalyse og realtidsalarm. Det kan også indse, at indhold og vækst i opløst i olie nedsænket strømtransformatorfejlgasser såsom højspændingsudstyr i oliesatsen på meget kort tid. Og forudse tidligt på skjulte fejloplysninger via fejldiagnoseekspertsystem for at undgå udstyrsfejl, for at reducere det store tab, for at forbedre pålideligheden af udstyrets drift. Som en ny udgave produktion i online overvågning område,   HZGC-1210 vil levere stabile løsninger til Power Transformer online langdistance DGA analyse. Det er den fremragende sikkerhed for vedligeholdelsen af strømforsyningen.

 

Systemets sammensætning

HZGC-1210 online-systemet kan køres individuelt af Feltovervågningsværten. Værten er lavet af fire høje integrerede moduler (Chromatografisk dataindsamling og -behandlingsmodul, Oliefaseparametre, Gasdetektionsmodul, Kildemodul) og nogle hjælpeenheder.

Karakteristik og fordele ved systemet

l Ikke-cylindret design, kunden behøver ikke at forny gasen årligt. Det kan reducere kvaliteten af after sales service. Og nej Trykbeholder ved siden af transformeren, så sikkerheden vil blive beskyttet helt uden nogen skjult fare overhovedet.

l Hurtigere analysecyklus. Mindste overvågningscyklus er 40-60 minutter. Og det kan indstilles af kunden. Vi anbefaler at du kontrollerer udstyret hver 24. time.

l Det tager kun højst 10 minutter at skille gas og olie. Vi bruger den særlige miljøtilpasningsteknologi til at eliminere temperaturpåvirkningen, ændringer i fugtigheden på gasfordelingskoefficienten

l Afgasnings- og bufferbehandlingsteknologien bruges til at fjerne luftbobler, der indbefatter reinjektionstransformatorer-ontologi i olieprøver. Multilayer isoleringstype tilbageolierende (olie retur) teknologi garanterer absolut, at gas ikke kommer i transformatorlegemet.

l Forstærket funktion af fejldiagnosesystem. Vi giver den forbedrede tre ratio metode, David Triangle metode og terning grafisk metode til at give diagnosen resultater.

l Embedded processor kontrol system anvendes; olie- og gasseparation, dataindsamling, kromatografiske analyser, koncentrationsberegning, datalarm, udstyrsstatusovervågning af flere funktioner er integreret i en. Data tab vil aldrig blive vist, så pålideligheden og stabiliteten vil blive forbedret kraftigt.

l 61850 Kommunikationsprotokol til rådighed. Vi leverer den samme slags netværksfunktion til overvågningsudstyr til at realisere den centraliserede fjerndiagnose af en bestemt region.

l høj skalerbarhed; det kan nemt integreres med andre overvågningsenheder.

transformator olie opløst gas analysator, automatisk kromatografi On-line overvågningssystem