Transformator Olie Neutraliserings Antal Syre Værdi Tester

transformer olie neutralisering antal syre værdi tester

Produkt beskrivelse

transformer olie neutralisering nummer syre værdi tester Beskrivelse

HZ-1 automatisk refluksyre antal petroleumprodukter tester, i overensstemmelse med de presserende krav på markedet, i fuld overensstemmelse med GB / T7599-87 standard design og udvikling, til indenlandske initiativ. Er et fuldt automatisk måleinstrument nøjagtigt detektere transformatoroliesyre værdier. Instrumentet til forbedring af effektiviteten og præcisionen, samtidig med at brugerens kontakt med prøven og reagenserne reduceres, for at maksimere beskyttelsen af deres personlige sikkerhed.

Produktfordel

transformer olie neutralisering nummer syre værdi tester Advantage

1, Ingen manuel vejning , simpelthen placere prøven i prøvekoppen, enheden vil automatisk injicere, opvarmes til tilbagesvaling, bestemmelse, udslip affald, vise print resultater af operationer.

2, Bestemmelse af ethanol i instrumentet trækker automatisk værdien af baggrunden og en indikator for slutværdien, resultatet er mere præcist. Den tid, du starter en prøve, kan bestemmes, let at bruge og effektiv. Instrumentkalibreringsinstrument udstyret med standard syre- og kalibreringsprocedurer, kan brugeren til enhver tid og i flydende instrumenter og kalibrering og løsningen bruges til at overvinde ændringerne i koncentrationen af defekter og forbedre pålideligheden af testresultaterne.

Teknisk data

transformer olie neutralisering nummer syre værdi tester Data

Testområde

0,001 ~ 2 mg KOH / g

målefejl

≤ ± 0,001 mg KOH / g

repeterbarhed

0,001 mg KOH / g eller mindre

gældende temperatur

10 ~ 45

passende fugtighed

85% RH eller mindre

elkilde

AC220V / 50 Hz

strøm

500 w  

Vis detaljer

transformer olie neutralisering nummer syre værdi tester Detaljer in.jpg