Transformator Kortslutningstab og kapacitetstest Load / No-Load Karakteristisk test

I. Introduktion
Transformatorkapacitetstestinstrumentet er specialiseret i dårlige strømbrugere, der undgår grundlæggende elektricitet med sikkerhed ekstra kapacitetsproblemer og er et højpræcisionsinstrument specielt brugt til måling af transformerens kapacitet og parametre. Dette produkt bruger LCD-skærm i farver, engelsk display, enkel og hurtig menustyring, man-maskins interface er venligt. Instrumentets indre har et genopladeligt batteri, og det kan fungere uden ekstern strømkilde. Et fuldt opladet batteri kan måles kontinuerligt mere end 100 sæt. Derudover kan instrumentet levere tre-fase nøjagtigt 50Hz sinusbølger AC-testeffekt uden den eksterne trefasede testeffekt, trykregulatoren, opstrømningsreaktoren og andet hjælpeudstyr til måling af kapacitet og transformatorbelastningstab, hvilket forbedrer kraftigt effektivitet af arbejdet.
Dette er et multifunktionelt måleinstrument, der svarer til to almindelige enheder: aktivitetstransformatorens kapacitetstester og transformerparametertester. Det kan bruges til testtransformatorkapacitet, model, strøm uden belastning, ikke-belastningstab, belastningstab, impendensspænding og så videre.
Dette produkt har mange fordele, såsom små, lette, høje nøjagtighed, stabilitet, enkel betjening og så videre. Det kan erstatte metermetermetoden til at måle transformertab og kapacitet med enkel ledningsføring og praktisk test, så arbejdseffektiviteten kan forbedres kraftigt.
Transformer Short Circuit Loss and Capacity No-Load Current Characteristics Tester

II.Function
Vi kan måle en række distributionstransformatorer, effekttransformatorens kapacitet i stedet for den ekstra strøm. Det er mere praktisk og effektivt.
Ombenet med strøm, spænding, øget flow og andet udstyr, måler den kraftige transformatorens ikke-belastningsstrøm, ikke-belastningstab, impedansspænding, belastningstab og så videre.
Alle resultater gennemføres automatisk relevant korrektion. Du behøver kun at indtaste de relaterede parametre (som temperatur, belastningsjusteringskoefficienter), så kan instrumentet automatisk korrigere såsom bølgeform deformitetskorrektion, temperaturkorrektion, korrektion af ikke nominel spænding, nominel strømkorrektion.
Den maksimale spænding er op til 750V og den maksimale strøm er op til 100A. Det er udstyret med beskyttelseskredsløb.
Spændingen og strømområdet kan være meget fleksibelt og let at udvide.
Det har stor skærm, LCD-skærm med høj lysstyrke, engelsk menu og betjeningstip, venlig interface mellem mand og maskine og bred temperatur, lysstyrke justerbar type LCD-skærm, som kan tilpasse sig den forskellige temperatur.
I henhold til testresultaterne af ikke-belastning og belastningstab kan den automatisk antage, at tre-fase olie nedsænkede distributionstransformatorer og effekttransformator' sperformansniveauer som derferens (dette instrument er i øjeblikket kun tilgængeligt for trefaset olie nedsænket transformer og effekttransformatorydelse niveaukode. Andre er ugyldige.)

III.Definition af testtransformator
Transformatorens kapacitet og karakteristiske test er den professionelle test. Der er mange indstillingsdele og elementer i testmetoden.
1.Tap
I transformatoren med toppet vikling står hver hanke i denne vikling for et fast omdrejningstal af viklinger i dette tryk, hvilket også betyder et fast omdrejningstal antal viklinger mellem denne kranvikling med andre konstante viklinger
2.Hovedtapning
Tap svarer til de nominelle parametre. Opmærksomhed: Dataene om tab / belastningstab og ikke-belastningsstrøm er transformatorens data under hovedtapningen (bortset fra udpegede andre vandhaner)
3. Tryk på oplader under belastning
Det er enheden, der bruges til at ændre positionen for transformatorhane under drift med excitation eller uden belastning.
4.Fra-kredsløb Tap oplader
Det er enheden, der bruges til at ændre positionen på transformatorhane under drift uden excitation.
5. Ingen belastningstab (almindeligvis kendt som: jerntab, jerntab)
Når nominel spænding (tappet spænding) under nominel frekvens påføres terminalen på en vikling og åben kredsløb for andre viklinger, er det den aktive effekt.
6.No-load Strøm
Når nominel spænding (tappet spænding) under nominel frekvens påføres klemmen til en vikling og åben kredsløb for andre viklinger, er det rodgennemsnittet af strøm.
Bemærk 1: For trefasetransformator er det gennemsnittet af strøm for trefaseterminaler.
Bemærk 2: Brug normalt procenten af ​​strømmen til at vise. For den multi-viklede transformator er den baseret på viklingen med maksimal nominel kapacitet.
7. belastning tab (kortslutning tab / kobber tab)
Det er den aktive effekt i et par vikling, når den nominelle strøm strømmer gennem linjeterminalen og kortslutningen på den anden terminal under den nominelle frekvens og referencetemperatur. Hvis det har andre viklinger, skal du gøre dem åbne kredsløb.
Bemærk 1: Ved dobbeltvikling af transformeren er der kun et par viklinger og en værdi af belastningstab.
For multi-viklinger af transformer er der flere par og værdien af ​​belastningstab.
Bemærk2: Når kapaciteten for de to viklinger skal være baseret på den nominelle strøm af viklingerne med den lavere nominelle kapacitet og udpeges til referencekapaciteten.
8.Totalt tab
Summen af ​​tab og belastning uden belastning.
9.Short Circuit Impedance
Generelt er kortslutningsimpedans impedansen for parviklingen.
Under den nominelle frekvens og referencetemperatur er den ækvivalente serieimpedans for et par viklinger mellem viklingsklemmerne
Z=R + JX (Ω). Nu skal den anden terminals kortslutning. Hvis der er andre viklinger, skal de åbne kredsløb.
Bemærk 1: For transformeren med tapede viklinger er kortslutningsimpedans nødt til at udpege hanen, hvis der ikke er nogen særlig instruktion, er det hovedhanen. For trefasetransformatoren betyder det impedansen af ​​enfase.
Formlen er velegnet til trefaset og enfaset transformer. Den relative værdi er lig med forholdet mellem spænding og nominel spænding (tappet spænding), når operatøren ønsker at få den nominelle strøm (tappet strøm) i kortslutningstest. Denne spænding kaldes også kortslutningsspændingen for dette par viklinger. Det udtrykkes generelt som en procentdel.

IV.Tekniske parametre
1. Outputområdet for det indbyggede batteri
Spænding: 0 ~ 10V
Strøm: 0 ~ 10A
2. Outputområdet for det karakteristiske testbatteri
Spænding: 0 ~ 750V
Strøm: 0 ~ 100A
3. Nøjagtig
Spænding, strøm: ± 0,2%
Effekt: ± 0,5% (CosgGG gt; 0,1), ± 1,0% (0,02<><>
4. Arbejdstemperatur
-20ºC~+60ºC
5. Kravet om oplader
Elektrisk forsyning AC160V ~ 265V
6. Isolering
Isolationsmodstand mellem kapacitet, spænding, strøm og dæksel ≥100MΩ
Effektfrekvens er 2KV (effektiv værdi) mellem indgangseffekten og dækslet, testtiden er 1 minut.
7. Volumen
32cm × 25cm × 12cm
8. Vægt
kun 2,5 kg
Transformer Short Circuit Loss and Capacity No-Load Current Characteristics Tester