Håndholdt trefaset elektrisk energimålerkalibreringsenhed

Håndholdt trefaset elektrisk energimålerkalibreringsenhed
Produktdetaljer

håndholdt trefaset kalibreringsanordning til elmålere


1. Produktoversigt

Et bærbart instrument dedikeret til verifikation af trefasede elektriske energimålere og effektmålere. Det har en indbygget tre-faset standard kilde og har tre specifikationer på 0,02 niveau / 0,05 niveau / 0,1 niveau. Den grundlæggende elektriske energifejldetektering af elmåleren, den konstante test af el-energimåleren, standardafvigelsen, opstartstesten, den krybende test og andre testelementer kan afsluttes med et stykke udstyr. Referencestandarder: GB/T 11150-2001, JJG 597-2005, JJG 307-2006, JJG 596-2012 osv.


2. Funktioner

Den maksimale effekt af den trefasede standardkilde er 456 V / 120 A, hvilket kan sikre stabiliteten af værdiudgangen under forudsætning af fuld belastning.

Den aktuelle effekt er så lav som 2 mA, hvilket er grundlaget for starttesten af den testede elektriske energimåler.

Værdijusteringen har flere metoder såsom roterende koder, positionsjustering, trinforhold osv., og kan justeres i tre faser eller i faser.

Phasor diagram display: vilkårligt justere fasen mellem de tre-fasede elektricitet og vise det direkte i form af phasor diagram.

Menneske-maskine-funktion: Udstyret med en LCD-berøringsfarveskærm i stor størrelse er værdidisplayet intuitivt, og betjeningen er praktisk.

Harmonisk funktion (valgfrit): Den kan lastes med overtoner på 2 til 21 gange, med justerbar amplitude/fase, til harmonisk påvirkningstest.

Professionel software (valgfrit): understøtter halvautomatisk og fuldautomatisk verifikation; datastyring, certifikateksport.


3. Hovedanvendelse (niveau 0,05)

Kontroller eller kalibrer trefasede aktive energimålere på 0,2 S og derunder og trefasede reaktive energimålere på 0,5 og derunder

Den trefasede aktive effektmåler i klasse 0.2S og derunder kontrolleres eller kalibreres, og den trefasede reaktive effektmåler i klasse 0,5 og derunder

Trefaset AC-voltmeter, ammeter, frekvensmåler, effektfaktormåler osv.


4. Generelle tekniske specifikationer

Strømforsyning: Vekselstrøm (220 ± 22) V, (50 ± 2) Hz

Arbejdsmiljø: 0 °C~ 40 °C, 20%~80% R. H, ingen kondens

Lagermiljø: -20 °C~70 °C,<80% r·h,="" no="">

Enhedsstørrelse: 490 mm (W) × 485 mm (D) × 200 mm (H)

Udstyrsmasse: ca. 29,0 kg

Kommunikationsgrænseflade: RS232


Hot Tags: håndholdt tre-faset elektrisk energi måler kalibrering enhed, lavet i Kina, producenter, rabat, billige, Energi Meter Kalibrering Machine
Undersøgelse

Du kan også lide