HZDZ-S3 Håndholdt Power Quality Analyzer

HZDZ-S3 Håndholdt Power Quality Analyzer
Produktdetaljer

HZDZ-S3 Håndholdt strømkvalitetsanalysator-tre fase

Håndholdt Power Quality Analyzer Produkt introduktion
HZDZ-S3 Håndholdt strømkvalitetsanalysator-trefase er et specielt højpræcisions testinstrument, som kan bruges til at teste strømforsyningsformvandsformforvrængning, spændingsudsving og flimmer, harmonisk indhold og ubalancerede trefasekvalitetsproblemer og så videre.
Håndholdt Power Quality Analyzer de vigtigste funktioner og egenskaber
Dette instrument er specielt brugt til at teste strømforsyningsvågformforvrængning, spændingsudsving og flimmer, harmonisk indhold og ubalancerede trefasekvalitetsproblemer, såsom højpræcisionsprøvningsinstrumenter; På samme tid har den også funktionerne i den elektriske parameter test, vektoranalysen.
Kan nøjagtigt måle spænding, strøm, aktiv effekt, reaktiv effekt, frekvens, fasevinkel, effektfaktor og andre elektriske parametre
Det kan vise den målte spænding og det aktuelle fasediagram, brugerne kan kende enhedens ledninger korrekt eller ikke gennem analysen af vektordiagrammet.
Strømmen måles ved hjælp af klemtransformatoren. Fordi man bruger klemmestrømtransformatormåling, behøver operatørerne ikke at afbryde strømmen, måles bekvemt og sikkerhed. Den kan udstyres med forskellige klemmer i henhold til brugerens måleområde.
Det kan måle og analysere strømkvaliteten fra netværket til kundens brug, dens mål og analysefrekvensafvigelse, spændingsafvigelse, spændingsfluktuering og flimmer, ubalanceret trefasespænding tilladt grader og strømgitter harmonisk.
Kan vise single-fase spænding og nuværende bølgeform og kan også vise trefaset spænding og nuværende bølgeform. Alle tests har skærmlås-funktionsgrænseflade, så brugerne kan læse og analysere dataene.
Overvågningen af belastningsfluktuering, måleanalyse af alle former for elektrisk udstyr under forskellig løbstilstand forårsager svingninger i strømnettet til elnettet. Timing optage og gemme forandringstrenden af spænding, strøm, aktiv effekt, reaktiv effekt, tilsyneladende effekt, frekvens, fase og andre elektriske strømparametre.
Det kan dynamisk overvågning af el-udstyr ved justering og betjening, og hjælpe brugerne med at løse problemerne med el-udstyr ved justering og drift.
Det er i stand til at teste og analysere dynamiske parametre i dynamiske parametre for dynamiske reaktorer og reaktorer, og foretage kvantitativ evaluering af funktionen og de tekniske indikatorer.
Det kan indstille den forskellige lagretid i henhold til den indstillede tid til at gemme intervalldataene i en række.
Indbygget stor kapacitet datalagring, tryk 1 minut interval kan gemme mere end 18 måneder i træk, kan opfylde behovene på de langsigtede overvågningssteder.
Dette instrument er med USB-interface, hvilket gør det nemt at kopiere data direkte fra backstage managementcomputeren. Samarbejde med kraftig datahåndteringssoftware, realtidsprøvetagningsdataene kan uploades direkte til baggrundsadministrationscomputeren, det vil være en mere omfattende og hurtigere behandling i baggrunden.
Har kalender, klokfunktion, dato og klokkeslæt i realtid. Kan også gemme testdata og resultater af, når du tester, og upload til computeren via seriel port, via software til baggrundsadministration (valgfrit) for at realisere dataene i computeriseringsstyring, det har kraftige udsagn.
3 minutter uden betjening af flydende krystaller vil automatisk gå i strømsparetilstand for at maksimere batterilevetiden maksimalt.
Ledende silikone nøgler, føler er god, lang levetid, rimelig design, bekvem drift.
Indbygget stor kapacitet, lithium ion genopladelige batterier med højtydende kapacitet, opladet fuld kan virke kontinuerligt mere end 10 timer.
Lille volumen, let vægt, nem at bære, kan bruges til feltmåling bruges, kan også bruges som laboratoriestandard måleudstyr.
Håndholdt Power Quality Analyzer Tekniske parametre
1. Indtastningsfunktionerne
Spændingsmåleområde: 0 ~ 400 V, automatisk skæring
Nuværende måleområde: Klemstrømstransformator (3 typer):
5 A / 25A (standard)
100 A / 500A (valgfrit)
400 A / 2000A (valgfrit)
Fasevinkelmåleområde: 0 ~ 359,99 °
Frekvensmåleområde: 45 ~ 55 Hz
Spændingskanalantal: trekanalen (UA, UB, UC)
Nuværende kanalnummer: trekanal (IA, IB, IC)
Det største antal harmoniske analyser: 63 gange 1 minut interval kontinuerlig maksimal oplagringscyklus: 18 måneder
2.Accuracy
Elektrisk parameter måling:
Spænding: plus eller minus 0,2%
frekvens: ± 0,01 Hz
Strøm og strøm: ± 0,5%
fase: ± 0,2 °
Strømkvaliteten:
Den grundlæggende bølge spænding tilladt fejl: ≤0,5% FS
Den grundlæggende bølge nuværende tilladt fejl: ≤ 1% FS
Fundamental bølgefaseforskel mellem spændings- og strømmålingsfejl: ≤0,2 °
Harmonisk spænding indeholdende frekvensmåling fejl: ≤0,1%
Harmonisk strøm indeholdende hastighedsmåling fejl: ≤0,2%
Tre-fase spændings ubalance grad fejl: ≤0,2%
Spændingsafvigelsesfejl: ≤0,2%
Ændringer i spændingsfejl: ≤0,2%
Arbejdstemperaturen: - 10 ℃ ~ 40 ℃
Ladestrømforsyningen: AC220V, 45 hz - 55 hz frekvens
Værts strømforbrug: ≤3VA
Batteriets maksimale arbejdstid: ≤10 timer
Isolering:
Indgangsstrøm og spændingsisoleringsmodstand ≤100MΩ.
Mellem strømindgangen til skalen arbejder under strømfrekvens 1,5 KV (RMS), var eksperimentet i 1 minut.
Størrelse: 320 mm * 240 mm * 130 mm
Vægt: 2,0 kg
Håndholdt Power Quality Analyzer Billedet er som nedenfor:

Håndholdt Power Quality Analyzer .png

Undersøgelse

Du kan også lide