35kV 2μF høj spænding Energy Storage puls decharge kondensator

35kV 2μF høj spænding Energy Storage puls decharge kondensator
Produktdetaljer

35kV 2μF høj spænding Energy Storage puls decharge kondensator

Puls kondensatorer er brugt i højspænding eksperimentelle enheder som impuls spænding generatorer, impuls nuværende generatorer og oscillerende kredsløb. De bruges også i elektromagnetisk danner, hydroelektrisk danner, hydroelektrisk knusning, energy storage svejsning, havbunden prospektering og produktion. Eksempler på high.temperature er super stærk indvirkning magnetfelt, stærk indvirkning på lyskilde, laser og andre enheder.
Puls kondensatorer er generelt indendørs enheder. Velegnet til brug i områder med en miljømæssig temperatur på + 40 grader og mindre end 1000 meter over havets overflade. Puls kondensatorer varierer meget i struktur som følge af deres særlige anvendelsesformål. Opstaldning af kondensator er isoleret ærme, porcelæn ærme ogTre typer af Stålplader, en del af de cirkulære-formet kondensatorer er udstyret med expanders at kompensere for ændringer i olie volumen temperatur.

1, pulse opbevaring kondensatorer bruger en speciel højtryks proces, lille størrelse, sikker og pålidelig.
2, kapacitet spænding: 2μF (1 ± 10%) / 35kV
3, tab kvalitet: ikke mere end 0,006 (1kHz)
4, Isolationsmodstand: RC er større end 7500MΩ · uF
5. Inter pole modstå spænding: 1.1-1.5Un·2s pol par: 2Un·2s
6. omgivende temperatur: -25-40 ° C højde: 1000 m

 

Hot Tags: 35kV 2μf høj spænding energi oplagring puls decharge kondensator, fremstillet i Kina, producenterne, discount, billige
Undersøgelse

You Might Also Like