HZJB-1600 Relaytestar 6 Fase sekundært Injektionsrelæ Test System

HZJB-1600 Relaytestar 6 Fase sekundært Injektionsrelæ Test System
Produktdetaljer

HZJB-1600 Relaytestar 6-fase sekundært injektionsrelæ test system

High Performance Industrial Control Computer

Højpræstation Industriel kontrolcomputer er vedtaget som den styrende computer, hvorigennem du kan køre Windows-operativsystemet direkte.  10,4 "TFT True Color LCD-skærm, sporkugle og optimeret tastatur tildeles på forsiden af denne tester, som kan bruges uden ekstern mus og tastatur. USB-interface, 10-100M netmund og seriel kommunikationsgrænseflade er placeret på bagsiden plade af denne tester, hvorigennem du kan få adgang til data, kommunikere data og opgradere software bekvemt.

Hele processen og resultatet af testen vil alle blive vist på LCD'et.  Den engelske operationelle grænseflade af det komplette sæt er meget venlig og praktisk.  Sporingskuglen og tastaturet på frontpladen vil gennemføre operationen.  Operationen er enkel og bekvem og er nem at håndtere.  Operatøren har kun brug for lidt viden om computeren.

Tastatur og mus interface er også tildelt på frontpladen.  Hvis du vil bruge den eksterne mus og tastaturet ved at tilslutte dem med tilsvarende grænseflader, kan du betjene denne tester ligesom at betjene en computer med skrivebord.

 

Digital Signal Processor Microcomputer

Højhastigheds digital styring processor er vedtaget som udgangskernen af testeren.  32 bit dobbelt præcisions aritmetik anvendes i softwaren, gennem hvilken vilkårlig høj nøjagtighed bølgeformer af hver fase kan produceres.  Siden integrativ struktur er vedtaget, lægges testerens struktur kompakt.  Afstanden til datatransmission er kort med tæt struktur, som overvinder problemet med færre punkter af bølgeform output på grund af lang data kommunikationslinje og smalt frekvensbånd, når du bruger teststyringen styret direkte af pc.

 

D / A-konvertering og lavpasfiltrering

D / A-konverter med høj præcision anvendes til at sikre præcision og linearitet af strøm og spænding i hele rækken.

På grund af høj densitet af monteringspunkt er bølgeformens troværdighed høj og harmonisk komponent er lille, som ikke har et strengt krav på lavpasfilteret.  Det har derfor gode karakteristika ved forbigående, fasefrekvens og amplitudefrekvens, hvilket er let at udføre nøjagtig faseskiftende og harmonisk superposition og sikrer meget høj præcision, selv når frekvensen er høj.

 

Spænding og strømforstærker

For fasestrøm og spænding fortsætter vi med at vedtage højpræparat lineær forstærkerudgangstilstand for at gøre strøm- og spændingskilden til direkte output alle slags bølgeformer fra DC-bølgeformen til bølgeformerne, herunder alle former for frekvenskomponenter, såsom firkantbølge , kombineret bølgeform overlappet af hver ordens harmoniske, fejlagtige bølgeform osv. Desuden er udgangsvågformen klar og glat uden højfrekvent udstrålet interferens med naboudstyr.  Det kan godt simulere alle slags strøm- og spændingsegenskaber under omstændighederne ved kortslutningsfejl.

For strømforstærker kredsløb, vedtager vi importerede strømdele med høj effekt og hi-fi modul stil som strømudgang, kombineret med varmeafledning struktur lagt udførligt og rimeligt, det har nok stor strøm redundans og termisk kapacitet.  Effektforstærkerkredsløbet har overophedning, overløb, overspænding og kortslutningsbeskyttelse.  Når overløb forekommer i det aktuelle kredsløb og overbelastning eller kortslutning forekommer i spændingskredsløbet, vil det automatisk begrænse udgangseffekten, slukke hele effektforstærkerkredsløbet og give alarmsignal.  For at forhindre overophedning af effektforstærkeren i lang tid, der arbejder under stor strøm, indstilles et programvareterminalsystem under stor strøm i denne tester.  Det kan arbejde i lang tid, når udgaven er 10A eller derunder.  Når strømmen er over 10A, starter testeren programvarens tidstermineringsrækkefølge.  Når tiden er færdig, forbydes softwaren automatisk og giver alarmsignal.  Jo højere udgangsstrøm er, jo kortere begrænsningstid vil være.

 

Digital indgang og udgang

Denne tester har 10 kanaler digital input og 8 kanaler output.

Koblingsindgangskredsløbet er kompatibelt for både de tomme kontakter og 0-250V elektriske potentielle kontakter i indgangs- og udgangskredsløbet.  Når de elektriske potentielle kontakter er valgt, hører 0-6V til lukket kontakt og 11-250V tilhører åben kontakt.  Skiftekapaciteten kan bekvemt teste handletiden og handletidsintervallet for hver faseafbryder.

Den del af den digitale indgang er isoleret fra hovedrammens og forstærkerens ressourcer.  Slutningen af den digitale indgang er hængt, så den fælles ende af den digitale indgang er adskilt fra Common End UN, IN i nuværende og spændingsdele.

Omskiftning af potentiel indgang har ledningsevne, du bør forbinde den fælles ende med den positive terminal af potentialet, og at forbinde indgangen ende med negativ terminal potentiale for at sikre potentialet af fælles ende er højere end den ene af indgangen ende.  I praksis skal du forbinde den indgående fælles ende med + KM og tilslutte den negative terminal til kontakt med indgangssiden.

Udgangsdelen er relæets tomgangskontaktudgang.  Udgangskapacitet er DC: 220V / 0.2A, AC: 220V / 0.5A.  Output af koblingskapacitet er uafhængig af spænding, strøm, input og alle andre dele.  Handlingsprocessen for hver digital output-del er forskellig i hvert testmodul.  For detaljer henvises til betjeningsinstruktionen på softwaremodul.

 

Ekstra strømforsyningsudgang til speciel brug

Et kredsløb af speciel justerbar DC-strømforsyning er tildelt på bagsiden, som har 110V og 220V to skift, som kan bruges som test standby strømforsyning på stedet.  Vi stiller stadig et potentiometer til denne strømforsyning, det kan justeres inden for intervallet 80% -110%.  Nominel strøm for denne strømforsyning er 1,5A, som kan bruges som DC strømforsyning af beskyttelsestester eller omskiftersløjfeforsyning.  Hvis der opstår overbelastning eller kortslutning, udbredes tilsvarende beskyttelsesrør (2A / 250V), du skal kun ændre dette beskyttelsesrør på det tidspunkt.

 

Afsnit 2 Instruktion til front og bagpanel

Instruktion til frontpanelet af Relaytestar 1600

1 TFT LCD-skærm, standard opløsning: 800 × 600

2 Spor boldmus; Venstre og højre tast af Sporboldmus

3 frontplade optimeret tastatur

4 strømforsyningsafbryder

5 USB-interface: Det kan sluttes til eksternt udstyr som f.eks. Mus, tastatur, flashdisk, printer osv

6 10-100M netterminal: den kan sluttes til den eksterne pc for at afprøve


Instruktion til bagpanelet af Relaytestar 1600:

1 Ekstra DC-strømforsyning: Den kan skiftes til 110V eller 220V og kan bruges som teste strømforsyning på stedet.

2 Spændingsudgangssikring

3 AC 220V driftsstikkontakt

4 pps

5 kommunikationsport med ekstern GPS-enhed

6 Varmudtag af kølig blæser

7 Instrument nummer


Instruktion til øverste panel af Relaytestar 1600:

1 Strømudgangsterminal: Den røde signallampe til højre for denne terminal viser, om bølgeformforvrængning eller belastningsåbning eksisterer, når strømmen er udgang

2 Spændingsudgangsterminal.

3 8 Gratis relækontaktudgang fra Digital Output.  Kapacitet: DC: 220V / 0.2A; AC: 220V / 0.5A

4 Digital input terminal: Der er 10 input.  Tilslut den positive ende af inpur til den fælles ende af testeren, når du indtaster potentialet

5 Jordstik

 


Hot Tags: hzjb-1600 relætestar 6-fase sekundært indsprøjtningsrelæ test system, lavet i Kina, producenter, rabat, billigt, seks fase beskyttelse relæ test system, sekunder injector
Undersøgelse

You Might Also Like