HZJB-II sekundærstrømsprøjtestest Indstillet tre fase relæ test kit

HZJB-II sekundærstrømsprøjtestest Indstillet tre fase relæ test kit
Chat nu
Produktdetaljer

HZJB-II sekundærstrøms injektionsprøve sæt trefaset relæ test kit

High Performance Industrial Control Computer

Højpræstation Industrial Control Computer er vedtaget som den styrende computer, hvorigennem du kan køre Windows-operativsystemet direkte. 6,4 " TFT True Color LCD-skærm, sporingskugle og optimeret tastatur tildeles på forsiden af denne tester, som kan bruges uden den eksterne   mus og tastatur. USB-interface, 10-100M net mund og seriel kommunikation interface er placeret på bagsiden plade af denne tester, hvorigennem du kan få adgang til data, kommunikere data og opgradere software bekvemt.

Hele proceduren og resultatet af testen vil alle blive vist på LCD'et. Den engelske operative grænseflade af det komplette sæt er meget venlig og praktisk. Sporingskuglen og tastaturet på frontpladen vil gennemføre operationen. Operationen er enkel og bekvem og er nem at håndtere. Operatøren har kun brug for lidt viden om computeren.

Tastatur og mus interface er også tildelt på frontpladen. Hvis du vil bruge den eksterne mus og tastaturet ved at tilslutte dem med tilsvarende grænseflader, kan du betjene denne tester ligesom at betjene en computer med skrivebord.Instruktion til frontpanelet1 Spændingsudgangsterminal.

2 Strømudgangsterminal: Den røde signallampe til højre for denne terminal viser, om bølgeformforvrængning eller belastningsåbning eksisterer, når strømmen er udgang

3 Digital input terminal: Der er 10 input. Tilslut den positive ende af inpur til den endelige ende af testeren, når du indtaster potentialet

5 strømforsyningsafbryder

6 USB-kommunikationsport: Den kan sluttes til pc'en udenfor for at gøre test

7 USB-interface: Den kan sluttes til eksternt udstyr som f.eks. Mus, tastatur, flashdisk, printer osv

8 Jordstik

9 TFT LCD-skærm, standard opløsning: 800 × 600

12 Spor bold mus Venstre og højre tast af Spor bold mus

13 Venstre og højre nøgle af Track Ball Mouse

14 Spejloptimeret tastaturUndersøgelse