HZIR-2000 SF6 gas kvantitativ lækage detektor

HZIR-2000 SF6 gas kvantitativ lækage detektor
Produktdetaljer

HZIR-2000 SF6 gas kvantitativ lækage detektor


Produkt beskrivelse

      SF6 dobbelt infrarød kvantitativ lækagesensor anvendes hovedsageligt til lækagesøgning om SF6-relaterede produkter inden for elindustrien, som omfatter GIS- og SF6-isoleret kredsløbsafbryder og SF6-gasopusteligt ringnetværksskab osv. Udstyret fokuserer på forskellige fordele i et fuldt ud overvejende Egenskaberne ved feltapplikation, og den er designet til at være letvægt, bærbar, ikke-radioaktiv, behøver ikke argon, hurtig respons, høj præcision, høj følsomhed og påvirkes ikke af miljøgasen.

SF6 kvantitative lækage detektor vedtager dobbelt flydende krystal display, det kan vise SF6 koncentration i realtid og drift er meget enkel. Desuden har den indbygget genopladeligt lithiumbatteri, AC / DC.

SF6 kvantitiv lækage detektor er nem at betjene og bære, og det kan detektere mindste koncentration af SF6 gas i luften. Instrumentets vigtigste tekniske strukturkarakteristika er dens følsomhed, responstid og stabilitet, og det kan desuden mod fugt og giftige gasser. Baseret på det teknologiske princip for den ikke-spredende infrarøde dobbeltbølge, giver SF6 gaslækage infrarød lækage detektor en pålidelig og høj præcis ydeevne og funktioner ved mindre vedligeholdelse. SF6 gaslækage infrarød lækage detektor har en betydelig udvikling for at detektere og identificere minimumslækage af SF6 gasudstyr indendørs og udendørs. Til sine forskellige videoalarmniveauer er det det bedste redskab til at reducere miljøforurening og SF6-gaslækage.

Hovedapplikationer: 1, GIS Switchgear; 2, SF6 afbrydere, switchgear; 3, SF6-relateret elektrisk udstyr.

Funktioner

Ikke-radioaktivt materiale, let at gemme og transportere

Mindre vedligeholdelse (vedligeholdelse en gang hvert femte år) og ingen slitage dele

Ikke bundet af fugtindhold

Det har partikelfilter til beskyttelse af sensoren

Ikke bundet af forureningerne

Intern pumpe hurtig responstid, kun 1 sekund

Ingen forbrugsstoffer

Høj følsomhed, kan detektere PPMV SF6-gassen i luften faldet til 1 ppmv

Tekniske indikatorer

Måleprincip: Dobbelbølge dispersiv infrarød spektrometer (NDIR)

Detektionsområde: 0 ~ 1500 PPM SF6

Følsomhed: 1 PPM

Gentagelighed: 0,3%

Opbevaringstemperatur rating: - 40 ~ + 70 ℃

Driftsmiljø:

Temperatur: - 10 ~ + 60 ℃

Relativ fugtighed: ≤90% RH

Prøvetagningsmetode: Indbygget magnetventilpumpe, automatisk sugning

Alarm: lyd og lys alarm

Driftsspænding: 220VAC ± 10% 50Hz, AC og DC, kontinuerlig arbejdstid

Vægt: Konsol: 2,5 kg, pistol: 0,5 kg HZIR-2000 infrarød SF6 gas kvantitativ lækage detektor

Virksomhedsoplysninger

Heibei Huanhai Import & Export Trading Co, Ltd er et stærkt firma i elektrisk område. Vi har et stærkt team, herunder topsalg, dygtige ingeniører, og vi har vores egen fremstilling med høj kvalitet.

Derudover kommer vores kunder fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam, Nicaragua, Thailand og så videre.

Vores vigtigste produkter er kondensatorer , isolationsmodstand tester , DC højspændingsgenerator , test transformer , isolerende olietester , ligesom transformer olie dielektriske tester (BDV tester) , transformator tabtester , transformator olie syre tester , flash point tester og så videre. Produkterne Huanhai leverede som følger:

Transformer tester, højspændingsgenerator , Relay test kit , Power kvalitet analysator , isolerende olietester , højspændings tester, isolation tester, jord modstand tester og så videre .

HZIR-2000 infrarød SF6 gas kvantitativ lækage detektorHZIR-2000 infrarød SF6 gas kvantitativ lækage detektor

Certificeringer

Vi har vores egen fremstillingsvirksomhed, se nedenstående certifikat, vi er den direkte leverandør.

Vi er en ny virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af et seriøst strømforsyningssystem, såsom kabelfejl tester, transformator test klasse, lynafprøvning test klasse, omfattende test klasse.  

HZIR-2000 infrarød SF6 gas kvantitativ lækage detektor

Udstilling

HZIR-2000 infrarød SF6 gas kvantitativ lækage detektor

Kundebesøg

HZIR-2000 infrarød SF6 gas kvantitativ lækage detektor

Vores tjenester

Fra købsdatoen inden for et års instrument er garantitiden 12 måneder. Dette er den frie reparations udskiftning, levetid levering af vedligeholdelse og tekniske tjenester. Hvis instrumentet har fundet anomalier eller funktionsfejl, bedes du kontakte os for at få de mest bekvemme behandlingsmuligheder.

HZIR-2000 infrarød SF6 gas kvantitativ lækage detektor


Undersøgelse

You Might Also Like