Bærbar Omfattende Sf6 Gas Analyzer

Bærbar Omfattende Sf6 Gas Analyzer
Chat nu
Produktdetaljer

Bærbar Omfattende Sf6 Gas Analyzer

I.Portable Omfattende Sf6 Gas Analyzer Beskrivelse
SF6 omfattende tester kombinerer luftfugtigheden af SF6, renheden af SF6 og den integrerer de funktioner, der oprindeligt blev opfyldt af tow instrumenter i et instrument. En måling på stedet kan opfylde testen af tre mål. Det sparer meget gasen i udstyret, reducerer arbejdsmængden af brugerne og forbedrer arbejdseffektiviteten.
SF6 omfattende tester har den fremragende kapacitet, fordi den fuldt ud vedtager den bedste udenlandske sensor, finsk Vaisala til fugtighed, termisk ledningsføler med temperaturkompensation for renhed er de importerede produkter. Det vedtager LCD displayet med realtidsvisning af alle parametre. Den nyder den overordnede narreoperation og stor opbevaring af information. Den har opladbare batterier indeni til enten vekselstrøm eller likestrøm.

II.Portable Omfattende Sf6 Gas Analyzer Two Measurement Principle
Det grundlæggende princip for ATSM902 Type SF6 tester til måling af renhed er at definere indholdet i henhold til varmegennemføringshastigheden for alle gasser. Varmeledningshastigheden af SF6 er den laveste i gasen, så når varmegennemføringshastigheden af baggrundsgassen i det væsentlige holdes stabil, vil varmeledningshastigheden være lavere, hvis indholdet af SF6 i hybridgassen er højere. Tætheden af SF6 kan testes i henhold til den.

Komponent Varmeledningshastighed Komponent Varmeledningshastighed
Luft
O2
NH3
CH4
Han
H2
1.000
1,028
1.040
1.450
5,530
6,803
SF6
SO2
H2S
Ar
CO2
H2O
CO
N2
0,342
0.350
0.540
0,665
0,704
0,771
0,958
0,989

Relativ varmeledningshastighed for normale gasser (Med luften ved 120ºC som reference)
Sensorkomponenterne i ATSM902-gasanalysatoren er udstyret i et fast termostatkammer, og det garanterer, at sensoren kan arbejde støt i det negative miljø.
Vandsensor komponenten er en rustfrit stål struktur med to samme sensing komponenter inde, sensing komponent til måling og sensing komponent til reference. Der er termisk modstand med høj pålidelighed udstyret i hver sensor komponent. Disse tilsvarende termiske modstande danner målearmen for brotype-kredsløbet, og den ubalancerede strøm af brotype-kredsløbet kan vedtages for at måle den relative kapacitet af den samplede gas, der fører varme, fra termisk modstand til overfladen af sensorkomponenten. Den ene ende af sensoren med den udstyrede termiske modstand er forseglet, og den udtagne gas vil strække sig ud for at komme ind for at reducere indflydelsen af strømningsændringen af den samplede gas til et minimum.

III.Portable Omfattende Sf6 Gas Analyzer Tekniske mål
Fugtighed af SF6:
Måleområde: Dugpunkt: -80 ~ + 20ºC (support ppmv og så videre)
Dugpunktets præcision: ± 0,5ºC
Opløsningsforhold: dugpunkt 0.1ºC eller 0.1ppm
Gentagelsesnøjagtighed: ± 0,5 ° C
Flow af gas: Ved måling af fugtighed: 0,8 ~ 0,9L / min, når man måler renhed: 0,5 ~ 0,7L / min
Den elektriske kvalitetsstrømningsmåler, prøvegasens strømningshastighed vil ikke blive påvirket.
Trykmåling: 0 ~ 1.0MPa
Probe beskyttelse: sintret filter af rustfrit stål
Renhed af SF6:
Område: 0 ~ 100% SF6;
Præcision og repeterbarhed: ± 0,5%, har intet at gøre med strømmen;
SF6 nedbrydningsprodukter
Gas måleområde: H2S: 1 ~ 200ppm
SO2: 1 ~ 200ppm
CO: 1 ~ 1000ppm
Følsomhed: 0,1 ppm

Arbejdsspænding: 220VAC ± 10% 50Hz, både vekselstrøm og likestrøm, beskyttelse mod overladning, den kontinuerlige arbejdstid bør ikke være mindre end 5 timer.
Opbevaringstemperatur: -40 ~ + 70ºC
Output interface: USB1.1 specifikation
Driftsmiljø: temperatur: -30 ~ + 60ºC
Tryk: 0 ~ 20 bar
Flowhastighed af prøvegas: uden påvirkning
Anden tildeling: styringssoftware af standardversion, herunder rapportudskrivning og fælles skiftværktøjspose med fugtighed
Størrelse: 132 × 283 × 308
Vægt: ca. 4,3 kg

IV.Portable Omfattende Sf6 Gas Analyzer Company Information

HuaZheng Electric Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er leverandør af statens nettet i Kina. Det betyder, at vi er leverandør af den kinesiske regering. Og vores produkter spredes over hele Kina.
Derudover kommer vores kunder fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.
Vores vigtigste produkter er Isolation Oil Tester, Kabel Fejl Locator, Power Quality Analyzer, højspændingsgenerator, højspænding kondensator, Test Transformer og så videre.


Undersøgelse