HZ-1 Automatisk Olie-Reflux Metode Syre Værdi Tester

Produktdetaljer

HZ-1 Automatisk Olie-Reflux Metode Syre Værdi Tester
funktion:
HZ-1 Automatisk Olie Reflux Metode Acid Value Tester i henhold til markedets presserende krav, er et fuldt automatisk måleinstrument, der nøjagtigt kan registrere transformatorens oliesyre værdier. Instrumentet til forbedring af effektiviteten og præcisionen samtidig med at brugerens kontakt med prøven og reagenserne reduceres for at maksimere beskyttelsen af deres personlige sikkerhed.
Ingen manuel vejning, simpelthen placere prøven i prøvekoppen, enheden vil automatisk injicere, opvarmes til tilbagesvaling, bestemmelse, udslip affald, vise print resultater af operationer.
Bestemmelse af ethanol i instrumentet trækker automatisk værdien af baggrunden og en indikator for slutværdien, resultatet er mere præcist. Den tid, du starter en prøve, kan bestemmes, let at bruge og effektiv. Instrumentkalibreringsinstrument udstyret med standard syre- og kalibreringsprocedurer, kan brugeren til enhver tid og i flydende instrumenter og kalibrering og løsningen bruges til at overvinde ændringer i koncentrationen af defekter og forbedre pålideligheden af testresultaterne.
Parameter:
Testområde: 0,001 ~ 2 mg KOH / g
Målefejl: + / - 0,001 mg KOH / g
Repeterbarhed: 0,001 mg KOH / g eller mindre
Gældende temperatur: 10 ℃ ~ 45 ℃
Egnet fugtighed: 85% RH eller mindre
Strømkilde, AC220V / 50 hz
Effekt: 500 w

Undersøgelse

You Might Also Like