HZCS-1 Automatisk Oliesyre Test Kit Enkelt Kop Udvindingsmetode

HZCS-1 Automatisk Oliesyre Test Kit Enkelt Kop Udvindingsmetode
Chat nu
Produktdetaljer

HZCS-1 Automatisk syreværdimåler
Enkelt kop udvindingsmetode
HZCS-1 Automatisk Oliesyre Test Kit Enkelt Kop Udvindingsmetode Introduktion
HZCS-1 Automatisk syreværdimåler er brugen af ekstraktion, automatisk måleinstrument til nøjagtigt at detektere oleisk isolationsværdi.
HZCS-1 Automatisk Oliesurhedstest Kit Single Cup Extraction Method Feature
1, Forbedre arbejdseffektiviteten og præcisionen, samtidig med at brugerens kontakt med prøven og reagenserne reduceres for at maksimere beskyttelsen af deres personlige sikkerhed.
2, Når man målte, blev prøven blot indsprøjtet i koppen, idet prøven kopsprøvekophullet blev anbragt, søger enheden automatisk efter prøveekstraktet injiceret med blanktitrering, bestemmelse, selvrensende afbrydelse, displayprinterresultater af operationer.
3, En start kan måles en prøve, nem at bruge og effektiv.
4, Instrumentkalibreringsinstrument udstyret med standard syre- og kalibreringsprocedurer, kan brugeren til enhver tid og i flydende instrumenter og kalibrering og den løsning der anvendes til at overvinde ændringer i koncentrationen af defekter; 5, Mens bestemmelsen af instrumentet automatisk trækkes ud, ekstraheres baggrundsværdien for at overvinde virkningerne af brugen af ekstraktværdiforandringerne af baggrunden for resultaterne. Så testresultaterne er mere præcise og pålidelige.

HZCS-1 Automatisk Oliesurhedstest Kit Parameter

Testområde

0,002 ~ 1 mg KOH / g

Målefejl

≤ ± 0,005 mg KOH / g

Reproducerbarhed

≤0,005 mg KOH / g

Temperatur

10 ℃ ~ 45 ℃

Gældende fugtighed

≤85% RH

Strømkilde

AC220V / 50Hz

Strøm

50W

Undersøgelse