Astm D130 Petroleumprodukt Kobberstrimler Korrosionstester

Astm D130 Petroleumprodukt Kobberstrimler Korrosionstester
Produktdetaljer

astm d130 petroleumsprodukt kobberstrimmel korrosionstester

I. Korrosionstester til kobberstrimmel Oversigt
HZTF-12 kobberkorrosionstester, er designet og fremstillet i henhold til den nationale standard GB / T5096 ASTM D130, der er anvendelig til bestemmelse af korrosiviteten af ​​olieprodukter på kobberplader under ovennævnte kriterier. Er det petrokemiske, transport-, forsvars- og forskningsindustrien til olieanalyse af væsentligt udstyr.


II. kobberstrimmel korrosionstester de strukturelle egenskaber
HZTF-12 kobberkorrosionstester hovedsageligt ved konstant temperaturbad, blandingsanordning, overløbsenhed, testbomber og skaller og andre komponenter.
Det termostatiske bad er lavet af rustfrit stål med korrosions- og oxidationsbestandighed. Baddækslet har fire huller til hængning af to testflapper og seks kobberrør samtidigt.
Konstant temperatur bad med opvarmning rør opvarmning, platin modstand sensor, bad temperatur ved digital temperatur kontrol bord display. For at fremskynde opvarmning med hjælpevarmer.


III. kobberstrimmel korrosion tester de tekniske parametre
Indgangseffekt: ≤ 1900W
Arbejdskraft: AC220V ± 10% 50Hz
Temperaturreguleringsområde: stuetemperatur ~ 100 ° C
Temperaturreguleringsnøjagtighed: ± 0,5 ℃
Bad huller: fire

Hot Tags: astm d130 petroleumsprodukt kobberstrimmel korrosionstester, lavet i Kina, producenter, rabat, billig, korrosionsstrimmel tester, kobberstrimmel korrosionsbad
Undersøgelse

You Might Also Like