ASTM D4530 Carbon Residue Tester Automatisk Oliekarbon Residue Analyzer

ASTM D4530 Carbon Residue Tester Automatisk Oliekarbon Residue Analyzer
Produktdetaljer

ASTM D4530 kulstofrester tester automatisk olie kulstofrester analysator

I. Beskrivelse
HZCT-1211D petroleumsprodukt kulstofrester måleinstrument (elektrisk ovn metode) er designet og fremstillet i henhold til den petrokemiske industristandard SH / T0170. Det er egnet til opvarmning af prøver af fordampende smøreolie, tungt flydende brændsel eller andre råolieprodukter i en elektrisk ovn under denne standard og bestemmelse af masseprocenten af den forkullede sorte rest (restkulstof) dannet efter forbrænding.


II. de strukturelle egenskaber
HZCT-1211D petroleumsprodukt kulstofrester måleinstrument (elektrisk ovn metode) er et split-type instrument arrangeret til venstre og højre. Det består hovedsagelig af to dele: Opvarmningsudstyr og kontroludstyr: Opvarmning udstyr består af metal konstant temperatur bad, opvarmning elektrisk ovn, smeltedigel, bad Cover, låg og temperatur måling termoelement er kompakte og selvstændige; styreenheden vedtager et digitalt temperaturkontrolbord til styring af temperaturen på den konstante temperaturbad, temperaturreguleringsområdet er stuetemperatur -800 ° C, og temperaturstyringspræcisionen er ± 1 ° C. Den digitale temperaturstyringstabel kan bruges til visuelt at vise indstillet temperatur og faktisk temperatur, hvilket gør det nemt at justere temperatur og temperatur.


III. tekniske parametre
1. Indgangseffekt: ≤2000W
2. Termokoblings indekseringsnummer: K type 1
3. Temperaturreguleringsområde: stuetemperatur -800 ° C
4. Temperaturreguleringsnøjagtighed: ± 1 ° C


IV. Forholdsregler
1. Hold instrumentet rent for at undgå, at prøven sprøjter på instrumentet.
2. Instrumentet skal være godt jordet før brug for at sikre operatørens sikkerhed.
3. Når instrumentet fejler, skal du kontakte vores firma i tide og undgå demontering.
4. Garantiperioden for dette instrument er et år.

Hot Tags: astm d4530 carbon residue tester automatisk olie kulstofrester analysator, lavet i Kina, producenter, rabat, billig, automatiseret mikrocarbon rester tester
Undersøgelse

Du kan også lide