Automatisk olie-oksygenbombe-kalorimeterlaboratorisk kulværdighedstest

Automatisk olie-oksygenbombe-kalorimeterlaboratorisk kulværdighedstest
Produktdetaljer

Automatisk olie-oksygenbombe-kalorimeterlaboratorisk kulværdighedstest


I.Overview

Dette instrument bruges til at måle brændværdien af ​​faste, flydende og andre brændbare materialer (kul, petroleumsmad, træ, biomasse).

Instrumentet er en ny type energibesparende analyseinstrument udviklet af vores virksomhed. Beregningsprogrammet, der er omhyggeligt udarbejdet, forbedrer målenøjagtigheden meget. Farve- og berøringsskærm, alt engelsk display, god brugergrænseflade. Måleprocessen styres automatisk for at reducere menneskelig fejl. Printpatron, tør base i høj position

Resultaterne er klare og klare.


II.Tekniske træk

1.Det har fordelene ved enkel struktur, pålidelig ydelse og stærk anti-interferensevne.

2. Teststrinnene såsom skylning, afladning, indstilling af vandstand, blanding, antændelse, temperaturgenvinding, korrektion, beregning og udskrivning afsluttes automatisk for at undgå menneskelig fejl og forbedre nøjagtigheden og præcisionen.

3.3 Den unikke kalibreringsteknologi gør instrumentets krav til miljøet relativt afslappet. Testens nøjagtighed forbedres, mens stabiliteten i den langsigtede drift er sikret.


III.Arbejdsprincip

0,9-1,1 g af det stof, der skal testes, anbringes i en varmedelen (varmebestandig og korrosionsbestandig), og diglen anbringes i en iltbombe tilsat 2,8-3,2 mpa ilt og anbringes i den indre cylinder af kalorimeter. Den indre cylinder tilsættes kvantitativt destilleret vand. Varmeproduktionen fra det brændbare kan beregnes i henhold til stigningen i vandtemperatur og varmekapaciteten i kalorimetrisystemet.


IV.Teknisk indeks

Varmekapacitet: Cirka 10500 J / K

Oxygenbombe kapacitet: 300 ml

Oxygenladningstryk: 2,8 ~ 3,2 MPa

Trykmodstand: vandtryk 20MPa

Vægt: 2,5 kg

Samlet dimension: 650 * 450 * 500 mm

Temperaturområde: 0 ~ 40 ℃

Svartid:< 4="">

Opløsning: 0,0001 ℃

Linearitet:< 0,08%="" pr.="" 5="" ℃="">

Fejl ved temperaturmåling: ± 0,003 ℃ for hvert 5 ℃ temperaturstigningsområde

Strømforsyningsspænding: AC220V ± 10%

Fugtighed: ≤ 80%

Effekt: 30W

Tændspænding: AC24 V

Antændelsestid: 5SHot Tags: automatisk olie-ilt bombe kalorimeter laboratorium kul brændværdi tester, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt
Undersøgelse

You Might Also Like