Eksisterende Gum Tester til brændstof (damp Jet fordampning metode)

Eksisterende Gum Tester til brændstof (damp Jet fordampning metode)
Produktdetaljer

Eksisterende Gum Tester til brændstof (damp jet fordampning metode)

Dette instrument er designet og fremstillet ifølge normer GB/T 8019 Standard Prøvningsmetode for tyggegummi indhold i brændstoffer af jet fordampning og ASTM D381Standard Prøvningsmetode for tyggegummi indhold i brændstoffer af jet fordampning. Det er velegnet til bestemmelse af eksisterende gum indholdet af flybenzin og motor benzin (ikke egnet til at bestemme den eksisterende gum indhold af aviation turbine brændstof)


Jeg.Eksisterende Gum TesterVigtigste tekniske funktioner

1. det udstyrer en specialdesignet varme bad. Gas kredsløb er designet med rimelighed og effekten af fordampning er god.

2. arbejde bænk materiale er rustfrit stål. Det har 3 prøve huller. Hver jet flow kan justeres og kontrolleres af en uafhængig flowmåler. Det kan gøre 3 målinger på samme tid.

3. instrumentet er desktop struktur. Simpelt design og let at betjene. Det udstyrer en luftkompressor til at gøre det opfylder kravene i standarden.

II.Eksisterende Gum Tester Main tekniske specifikationer

1. strømforsyning: AC(220±10%) V, 50 Hz, 2000W

2. prøven positioner: 3 positioner

3. luft kilde: ekstern forbindelse, over (1000±150) mL/s


Hot Tags: eksisterende gum tester til brændstof (damp jet fordampning metode), lavet i Kina, producenterne, rabat, billige, eksisterende Gum Tester, eksisterende Gum Test apparater, eksisterende gum bad, eksisterende gum testmaskine
Undersøgelse

You Might Also Like