HZ-1023A ASTM D665 Smøreolie Rust Måleapparat Flydende fase Korrosionstester

HZ-1023A ASTM D665 Smøreolie Rust Måleapparat Flydende fase Korrosionstester
Produktdetaljer

HZ-1023A Smøreolie Rust Måleapparat Flydende fase Korrosionstester


I.Overview

HZ-1023A Liquid Phase Corrosion Tester er designet og fremstillet i henhold til national standard GB / T 11143. Det er velegnet til at måle rustdele af metaldele, når smøreolie og vand blandes under denne standard for at evaluere antirustpræstation af tilsætningsstoffer .


II.Features

HZ-1023A Liquid Phase Corrosion Tester er et instrument for øvre og nedre arrangement, der hovedsageligt er sammensat af bad med konstant temperatur, elektronisk styringskonstanttemperatursystem og standard prøveanordning til omrøring. Denne model er en fire-hullers.

Badet med konstant temperatur er lavet af rustfri stålplade svejst med argonbuesvejsning, som er korrosionsbestandig og holdbar. Det indbyggede metalvarmerør og omrører gør temperaturen i badet ensartet og konstant.

Det elektronisk styrede konstanttemperatursystem bruger en digital temperaturstyringsmåler til at kontrollere temperaturen på badet med konstant temperatur. Den digitale temperaturreguleringstabel kan bruges til visuelt at vise den indstillede temperatur og den faktiske temperatur, hvilket gør det let at udføre temperaturindstilling og temperaturforskelskorrektion.

Standardprøveblandingsenheden er lille og har en millimeterlinie på omrøreren, hvilket gør installationen af blanderen mere praktisk, hurtig og nøjagtig.


III. Hovedparametre

1. Arbejdskraftforsyning: AC220V ± 10% 50Hz

2. Varmeeffekt: 1200W

3. Antal testhuller: 4 huller

4. Prøve omrøring: 1000 ± 50 o / min


 Hot Tags: hz-1023a astm d665 smøreolie rust måleinstrument væskefase korrosion tester, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt
Undersøgelse

Du kan også lide