HZCS-X6 automatisk test af udstyr til oliesyre Transformator oliesyre test sæt

HZCS-X6 automatisk test af udstyr til oliesyre Transformator oliesyre test sæt
Produktdetaljer

HZCS-X6 automatisk test af oliesyreindustrien transformer oliesyre test sæt


I.Overview

I elsystemet og industrielle og minedrift virksomheder har en masse olie fyldt elektrisk udstyr, transformer olie, og syreværdien af turbinolie er en regelmæssig inspektion poster skal måles. Isolering oleinsyreværdi automatisk tester brugt i transformerolie, turbine oleinsyrebestemmelsesinstrument, vedtage computerstyring, automatisk elektrisk, optisk, mekanisk og kemisk integration design, erstatter fuldstændigt manuel drift, hævede arbejdseffektiviteten, reducerer arbejdskraftintensiteten for arbejdstagere, minimerer de organiske opløsningsmidler og kemikalier til skade for den menneskelige krop. Handlingen er enkel, let at bruge, stærk anti-interferensevne, stabil og pålidelig.

Syreværdi er nødvendig for at neutralisere syren i 1 gram olie kaliumhydroxid mg, i mgKOH / g olie, sagde det er en af indikatorerne skal være strenge i produktkvalitetskontrol. Olieproduktets automatiske testprøveværdi er udviklet i henhold til standarden for GB / T264-83-produktion og er velegnet til detektion af transformerolie, turbinolie og brændstofmodstand, syreværdi af prøveanalysen af måling. Produktet gennem mekanisk, optisk og elektronisk teknologi integreret brug, BRUGER den avancerede mikroprocessor, kan automatisk realisere switch prøver, titrering, bedømme titrering slutpunkt og udskriv måling resultater, og andre funktioner, systemet er stabilt og pålideligt, høj grad af automatisering. Kan bruges i vid udstrækning inden for elektrisk kraft, kemisk industri, miljøbeskyttelse og andre områder.

II.Funktionsfunktioner

Instrument, der bruger den kraftfulde funktion af en ny generation af processorer og nyt perifert kredsløb, målepræcision, høj positioneringsnøjagtighed, nøjagtig og pålidelig med titreringsendepunktet og god gentagelighed af eksperimentelle resultater.

Grundlæggende har følgende egenskaber:

1, ved hjælp af 320 x240 grafisk dot matrix flydende krystalskærm, fuldskærm, berøringstaster, venlig man-maskine interface;

2, ved hjælp af neutraliseringstitreringsprincippet, brug mikrocomputer til automatisk at kontrollere tilsætning af væske ved stuetemperatur, og titrering, omrøring, bedøm titreringens slutpunkt, LCD-skærmvisning og kan udskrive testresultater.

3, farvesensor koordinat titrering slutpunktdetektion, vurdering og pålidelige slutforhold.

4, behøver ikke at spilde spirituskop.

5, ekstraher og neutraliseringsvæske ved hjælp af en peristaltisk pumpestyring, høj målenøjagtighed.

6, historie undersøgelse, instrumenter og automatisk hukommelsesfunktion, med resultatet af eksperimentet automatisk lagring af posten, og er ikke mistet dataene efter slukket, kan gemmes i mere end 10 år, til senere forespørgsler til udskrivning.

7 kalenderur, temperaturkompensation, som nøjagtig, registrere dato og tid, bestemmelse i magt til at køre mere end 10 år;

8, med en speciel reagensflaske, der holder ekstrakt og neutraliseringsvæske, reagens under brug, ikke udsat for luft, undgå indflydelse af opløsningsmiddeldampning og CO2 i luften; Brugere behøver ikke at give kontakt med opløsningsmidler, hvilket reducerer de organiske opløsningsmidler og kemikalier til skade for menneskekroppen.

9, udstyret er enkel betjening, ved hjælp af storskærm LCD og kinesiske menuindstillinger, brugere behøver kun at vælge menufunktionen, i henhold til de relevante data på skærmmeddelelserne, kan instrumentet automatisk afslutte bestemmelsen af syreværdi.

10, kan testeren stadig vælge efter behov kun en prøve eller kontinuerlig måling af 2-6 prøve.

11, bekvem kommunikation med computeren med RS232-interface.

12, mikroprinter, termisk gør udskrivning smukkere og hurtigere med offline printfunktion.

III.Tekniske parametre

1, strømforsyningsspændingen: AC220V plus eller minus 20% til 50 hz + 10%

2, bestemmelse af syreværdiområdet: 0,0001 til 0,5000 mgKOH / g

Den mindste opløsning: 0,0001 mgKOH / g

Nøjagtighed: syreværdi mellem 0,001 0,1000 mgKOH / g,

Tilladt fejlområde: 0,02 mgKOH / g

Syreværdi mellem 0,1000 0,5000 mgKOH / g,

Tilladt fejlområde: 0,05 mgKOH / g

3, formstørrelse: 420 x270x260 (mm)

4, omgivelsestemperatur: 5 DHS C - DHS 40 C

5, relativ fugtighed: <85%>

6, vægt: ca. 9 kg


Hot Tags: hzcs-x6 automatisk oliesyreprøvningsudstyr transformator oliesyre test sæt, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billige, isolerende oliesyre test maskine
Undersøgelse

You Might Also Like