HZJD-2Z Auto Rengør Isolerende Olie Dielektrisk Tab og Resistivitet Tester

Produktdetaljer

HZJD-2Z Auto Rengør Isolerende Olie Dielektrisk Tab og Resistivitet Tester

I. De vigtigste funktioner og funktioner
1.Den testcelle, der anvendes af tre-elektrodestrukturen i overensstemmelse med den nationale standard GB / T5654-2007, med elektrodeafstand 2mm, kan eliminere virkningerne af den svigtende kapacitans og lækage på dielektriske tabtestresultater. Apparatet er forsynet med oliedrinknings-solenoid-kontakten, og vi kan tømme testcellen i tilfælde af ikke at fjerne den og skylle den med prøveprøven.
2. Instrumentet vedtager mediefrekvens induktionsvarme, PID-temperaturstyringsalgoritme. Denne opvarmningsmetode har fordelene ved t-kontakt mellem testcellen og varmekroppen, endda opvarmning, hurtig hastighed, bekvem kontrol, streng temperaturstyring inden for fejlområdet for den indstillede temperatur.
3.Intern standardkondensator er SF6-gasfyldt tre-elektrodekapacitans, og dens kondensator-dielektriske tab og elektriske kapacitet er uafhængig af omgivelsestemperatur, fugtighed og andre effekter, således at instrumentets nøjagtighed kan sikres, selv efter langvarig brug.
4.AC test strømforsyning ved hjælp af AC-DC-AC konvertering, effektivt undgå fluktuationerne i netspænding og frekvens på dielektrisk tab måling nøjagtighed effekt. Selv en generator kan instrumentet fungere korrekt.
5.Perfect beskyttelse funktion; Når der er overspænding, overstrøm eller højspændings kortslutning, kan instrumenter hurtigt afbryde tryk og udstede en advarselsmeddelelse. Når sensorens temperatur svigter eller ikke er tilsluttet, udsender instrumentet også en advarselsmeddelelse.
6. Der er et temperaturbegrænsende relæ i mediumfrekvens induktionsvarmningsovnen. Når temperaturen overstiger 120 grader frigør instrumentet relæet og stopper opvarmning.
7.Mer praktisk er den eksperimentelle parameter indstillet. Temperaturindstillingsområde 0 ~ 125 ° C, AC spændingsindstillingsområde 500 ~ 2200V, DC spændingsindstillingsområde 0 ~ 500V.
8. Brug af storskærm LCD display med baggrundsbelysning og klart display. Venlig interface, skal du blot følge den kinesiske menu prompt, indtaste kommandoen, instrumentet kan testes automatisk. Og automatisk gemme og udskrive testresultater. 9. Indbygget i realtidsklokken kan testdato og -tid gemmes, vises og udskrives med testresultaterne.
10.Kalibreringsfunktioner af rengjort tørcelle. Måling af tørcelles kapacitans og dielektriske tabsfaktor kan bestemme dets rengørings- og monteringsbetingelser. Kalibreringsdata gemmes automatisk og gør det lettere at beregne relativ permittivitet og DC-resistivitet.
II. STØRRE TEKNISKE INDIKATORER
Spændingsforsyning: AC 220V ± 10%
Effektfrekvens: 50Hz / 60Hz ± 1%
Måleområde:
Elektrisk kapacitet 5pF ~ 200pF
Relativ Permitivitet 1.000 ~ 30.000
Dielektrisk tabsfaktor 0,00001 ~ 100
DC resistivitet 2,5MΩ; m ~ 20TΩ; m
Måle nøjagtighed:
Elektrisk kapacitet ± (1% af målt værdi + 0,5pF)
Relativ tilladelighed ± 1% af målt værdi
Dielektrisk dissipationsfaktor ± (1% af målt værdi + 0,0001)
DC resistivitet ± 10% af målt værdi
Løsning:
Elektrisk kapacitet 0,01pF
Relativ kapacitivitet 0,001
Dielektrisk dissipationsfaktor 0,00001
Målt temperaturområde: 0 ~ 125 ° C
Temperaturmåling fejl: ± 0,5 ℃
Testspændings AC (RMS): 500 ~ 2200V Kontinuerligt justerbar, frekvens 50Hz
Testspændings DC: 0 ~ 500V Kontinuerligt justerbar
Strømforbrug: 100W
Eksterne dimensioner: 500 × 360 × 420
Samlet vægt: 22 kg
III.VILKÅR
Omgivelsestemperatur: 0 ~ 40 ° C
Relativ fugtighed (RH): <>

Olie Dielektrisk Tab Tester

Undersøgelse

You Might Also Like