On-line overvågningssystem af HZGC-1210 transformator oliekromatografi

On-line overvågningssystem af HZGC-1210 transformator oliekromatografi
Produktdetaljer

On-line overvågningssystem af HZGC-1210 transformator oliekromatografi

Kort introduktion

On-line overvågningssystemet af HZGC-1210 type transformator oliekromatogram kan realisere følgende funktioner: Automatisk cirkulationsrensning, olie i, olie og gas adskillelse, prøveanalyse, databehandling og realtidsalarm; Det kunne hurtigt overvåge indholdet og væksten af fejlgas opløst i olien af olie-nedsænket HV-udstyrstransformator som transformatorer. Gennem fejl diagnostik ekspert system, kunne det tidligere forudse de skjulte problemer med udstyr fejl, undgå udstyr ulykker, for at reducere de store tab og forbedre pålideligheden af udstyrets drift. Som en ny generation af produkter inden for oliekromatogram on-line overvågning, vil systemet levere stabile og pålidelige løsninger til strømtransformator til at realisere onlinebaseret DGA-analyse. Derfor er det den kraftfulde garanti for implementeringen af statens revision af elsystemet.

HZGC-1210-systemet er designet på basis af alle fordele ved on-line overvågning af oliekromatogram i ind-og udland. Så systemet har indlysende fordele i forhold til stabilitet, pålidelighed og nøjagtighed.

On-line test af koncentrationen og væksten på H2 , CO , CO2 , CH4 , C2H4 , C2H2 , C2H6

Metoden til kvantitativ rengøring og kredsløbssampling kunne virkelig afspejle tilstanden af gas opløst i olie.

Olieskilleseparation er sikker og pålidelig uden forurening. Brugerne kunne vælge at aflade transformerolien eller ej.

Det vedtog dedikeret kompositkromatografisk søjle for at forbedre graden af adskillelse af gaskomponent.

Det vedtog importeret detektor for at øge følsomheden ved testning af carbonhydridgasser.

Gasdetekteringsteknikken har høj stabilitet og præcision med ± 10% fejlområde.

Moden og pålidelig som kommunikationsmodusen, den vedtog standard netværksprotokoller og kunne understøtte fjern dataoverførsel.

Dataindsamling, vedtaget overamplingsteknologi Δ - Σ analog-digital konverter med 24-bit opløsning og automatisk kalibrering, er yderst pålidelig.

Forskellige datavisning og forespørgselsfunktioner kan give rapport og trenddiagram. Opbevaringstid for historiske data er 10 år.

Den har stærk miljøtilpasningsevne, der er meget udbredt i koldt, varmt, højt fugtighedsområde og højhøjdeområder.

Udførelsen af anti-interferens er fremragende. Den elektromagnetiske kompatibilitet kunne opfylde GB / T17626 og IEC61000 standard.

Det tilbød 2 niveauer af alarmerende sæt. Alarmerende signal kan spredes bredt.

Åben database kunne få adgang til LAN af elektrisk system.

HZGC-1210-systemet anvender desuden modulopbygget design med anvendelse af højtydende indlejrede processorer, hvilket gør kromatografi online overvågningssystem mere stabilt og pålideligt. Den har følgende funktioner:

Den har hurtigere analysecyklus, som brugerne selv kan indstille. Mindste overvågningscyklus er 40 til 60 minutter. Vi anbefaler at indstille 24 timer som en inspektionscyklus;

Det tager kun 10 minutter at skille olie og gas. Den bruger speciel miljøtilpasningsteknologi til at eliminere enhver ændring af gasfordelingskoefficienten forårsaget af temperatur- og fugtighedsændringer.

Analyseret olieprøve vedtog teknikken til afgassning og buffering, fjernelse af blandet boble i olieprøven af reinjektionstransformator. Teknikken til isolering af flerlagsinjektion (returoliering) kunne garantere, at den transporterede gas ikke ville blive taget i transformatoren.

Mindste grænseværdi for detektion af C2H2 kan nå 0,1-0,5 μ L / L.

Det vedtog dobbelt kredsløb og multi-mode termostatstyring med ± 0,1 temperatur kontrol nøjagtighed. Enheden er udstyret med industriel klimaanlæg, som har funktionen automatisk konstant temperaturregulering.

Det indbyggede processorstyringssystem er multifunktionelt, kombinerer olieskilleseparation, dataindsamling, kromatografisk analyse, koncentrationsberegning, alarmerende data og overvågning af udstyrsbetingelser. Tilfælde som tab af data ville undgås, hvilket ville forbedre systemets pålidelighed og stabilitet.

Funktionelt interface kredsløb vedtaget opto-isolator for yderligere at forbedre evnen til anti-interferens.

Via Ethernet kan den realisere fuld digital og fjern dataoverførsel, parameterindstilling og kontrol.

Det forbedrer funktionen af fejldiagnostik ved anvendelse af ændret tre ratio metode, David trigonometri og kubisk grafisk metode til at trække diagnoseresultatet;

Det styrker selvinspektionen og tilføjer funktionen af ekstern vedligeholdelse og alarmerende for udstyrets abnormitet

Det understøtter 61850 kommunikationsprotokol, der giver netværk til overvågningsudstyr af samme art, så det kan realisere koncentreret fjerndiagnose i et bestemt område.

Systemet vedtog 19 standardtasker og højintegreret modulopbygning, som er let at installere og vedligeholde med brugervenlig betjening.

Med bred udvidelse kan den nemt integreres med anden overvågningsenhed.

Udformningen af ikke-cylinder sparer tid og penge til at skifte bæregas hvert år, så vedligeholdelse af eftersalg vil være meget lettere. Uden højtryksbeholder i nærheden ville transformatorer være sikrere, fri for enhver mulig risiko.

Hot Tags: on-line overvågningssystem af hzgc-1210 transformer oliekromatografi, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

Du kan også lide