Petroleum Transformer Oil ASTM D1500 Colorimeter

Petroleum Transformer Oil ASTM D1500 Colorimeter
Produktdetaljer

Petroleum Transformer Oil ASTM D1500 Colorimeter

Indledning af I.Oil ASTM D1500 Colorimeter
Instrumentet gælder for bestemmelse af farve af enhver type smøreolie og anden olie i henhold til ASTM D1500. Under brug af måleinstrumentet skal prøven af olien sprøjtes til det kolojmetriske rør. Så kromaticitet og farvenummeret bestemmes, når prøven er sammenlignet med standardfarvearket.
 ASTM D1500 Colorimeter

II.Oil ASTM D1500 Colorimeter vigtigste tekniske indikatorer
Strømforsyning: 240V,100W samt mælkeskalpøg med kedeligt poleret foring med temperaturen som 2750±50K.
Kolormetrisk rør: Farverigt fladbundsglas med sin indre diameter som Φ32,5~Φ33,4 mm og dets højde som 120~130 mm.
Standard farvedisk: 26 lyshuller med diameteren somΦ14, herunder 25 dem, der indeholder glasark, hvoraf farvetalintervaller henholdsvis fra 1 til 25. Hul er tomt.
 
III.Oil ASTM D1500 Colorimeter sammensætning af instrumentet
Instrumentet består af standard lysdisk, optiske linser til observation, lyskilde og kolormetrisk rør.
Den farve filtreres, når kildelyset går gennem det mælkeglas, der ark og sollys-filtrering glas ark. Spektrets funktioner af de fik standard lys svarer til nordlyset. To parallelle lysstråler er sammensat efter standardlyset går gennem flyet reflekterende spejl og prisma. Disse to stråler af lys samme størrelse og form, og samtidig og lige så belyse det farvede glasark på standardfarvedisken og prøven i det kolormetriske rør.
Standardfarvedisken indeholder 26 lyshuller med diameteren asΦ14. Drej det roterende håndhjul på standardfarvedisken i højre side af instrumentet, så prøvevæske kan vælge den rigtige tilsvarende farve i eksperimentet af farve sammenligning.
Farvemetrisk rør sættes ind gennem placeringen af det lille låg øverst på instrumentet.
Observation okulære linse består af konvekse spejl og konkav spejl. Optisk okulære linse har kapacitet til at justere lysstrålen og Fokusere.

IV.Virksomhedsoplysninger
HuaZheng Elektrisk Fremstillingsvirksomhed (Baoding) Co., Ltd er leverandør af statsnettet i China.It betyder, at vi er leverandør af den kinesiske regering.Og vores produkter spredt over hele Kina.
Hvad mere er, vores kunder kommer fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.
Vores vigtigste produkter er Isolering olietester, kabelfejl Locator, Power Quality Analyzer, Høj Spændingsgenerator, højspændingsgarant, testtransformer og så På.

V.Anbefaling

oil tester

Vil du have flere oplysninger? Cslikke "Send" nu!


test af oliefarve til transformer

Undersøgelse

You Might Also Like