Olietransformatorolie ASTM D1500 Colorimeter

Olietransformatorolie ASTM D1500 Colorimeter
Produktdetaljer

Olietransformatorolie ASTM D1500 Colorimeter

I. INTRODUKTION
Instrumentet gælder for bestemmelse af farven på alle typer smøreolie og andre råolie ifølge ASTM D1500. Under brug af måleinstrumentet sprøjtes prøven af petroleum til det kolorimetriske rør. Derefter bestemmes kromaticiteten og farvenummeret, når prøven er sammenlignet med standardfarvearket.

II.MAIN TEKNISKE INDIKATORER
Strømforsyning: 240V, 100W samt mælkeskalelampen med sløvpoleret foring med temperaturen som 2750 ± 50K.
Colorimetric Tube: Farverig fladbundet glasrør med indvendig diameter som Φ32.5 ~ 33.3mm og dens højde som 120 ~ 130mm.
Standard Farve Disk: 26 lys huller med diameter asΦ14, inklusiv 25 af dem indeholdende glasark, hvor farve nummeret varierer successivt og henholdsvis fra 1 til 25. Det 26. hul er tomt.

III. SAMMENSÆTNING AF INSTRUMENTET
Instrumentet består af standard lysdisk, optiske linser til observation, lyskilde og kolorimetrisk rør.
Farven filtreres efter at kilden lyser gennem det melkefulde glasark og sollysfiltreringsglaspladen. Funktionerne i spektret af det standardlampe, der ligner hinanden, ligner det i nordlyset. To parallelle bjælker af lys er sammensat efter standardlyset går gennem flyet, der afspejler spejl og prismat. Disse to lysstråler har samme størrelse og form, og samtidig og samtidigt belyser det farvede glasark på standardfarvedisken og prøven i det kolorimetriske rør.
Standardfarvedisken indeholder 26 lyshuller med diameteren asΦ14. Drej det roterende håndhjul i standardfarvedisken på højre side af instrumentet, så prøvefluidet kan vælge den rigtige tilsvarende farve i eksperimentet med farve sammenligning.
Colorimetrisk rør sættes ind gennem det lille lågs placering øverst på instrumentet.
Observationsokulært objektiv består af konveks spejl og konkave spejl. Optisk okulær linse har evnen til at justere lysstrålen og fokusere.

IV.Company Information
HuaZheng Electric Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er leverandør af statens nettet i Kina. Det betyder, at vi er leverandør af den kinesiske regering. Og vores produkter spredes over hele Kina.
Derudover kommer vores kunder fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.
Vores vigtigste produkter er Isolation Oil Tester, Kabel Fejl Locator, Power Quality Analyzer, højspændingsgenerator, højspænding kondensator, Test Transformer og så videre.

V.Recommendation

HZWS-2 Olie Vandindhold Tester
HZJD-2 Olie Dielektrisk Tab (Tan Delta) Tester
HZKS Oil Open Cup Flash Point Tester
HZBS Olie Closed Cup Flash Point Tester
HZCS Oliesyre Tester
HZJQ-1 Olie BDV Tester


Undersøgelse

You Might Also Like