Olieprodukter reduceret trykdecompression vakuumdestillationstester

Olieprodukter reduceret trykdecompression vakuumdestillationstester
Produktdetaljer

Olieprodukter reduceret trykdecompression vakuumdestillationstester

I. Dekompression kogeområde tester Oversigt
HZ-1006 Dekompressionskogeprøve tester er egnet til bestemmelse af olieprodukter med højt kogepunkt som voksolie og smøreolie. Det er et af de nødvendige instrumenter til olieanalyse.


II. Dekompression kogeområde tester egenskaber
Instrumentet består af en opvarmet destillationssektion, en termostatkammerdel for luftbad, et evakueringssystem og en vakuumpumpe.
Varmedestillationsdelen bruger en solid-state spændingsregulator til at justere varmekraften, pegertypens voltmeter er vist visuelt og er udstyret med en enhed til manuelt at justere højden af varmelegeme og et glasstålvindue.
Luftbadets termostatkammer bruger et digitalt temperaturkontrolbord til at styre temperaturen i det lufttermostatiske kammer. Temperaturreguleringsområdet er fra stuetemperatur til 90 ° C, og temperaturreguleringsnøjagtigheden er ± 0,1 ° C. Den digitale temperaturstyringstabel kan bruges til visuelt at vise indstillet temperatur og faktisk temperatur, hvilket gør det nemt at justere temperatur og temperatur. Modtagerbeholderen glider venstre og højre for at gøre den vertikale justering af modtagercylinderen let.
Rørforbindelserne til evakueringssystemet er alle vakuumslanger, og brugeren skal kun tilslutte i henhold til instrumentets etiketbeskrivelse. U-rør differentialtryksmåler ydre metaldæksbeskyttelse er ikke let at bryde. Vakuumpumpen er anbragt uden for instrumentet.


III. Dekompressionskogepunktet tester hoveddataene
1. Indgangseffekt: <2050>
2. Accepter cylindertemperaturreguleringsområdet: stuetemperatur ~ 90 grader
3. Temperaturstyring: 800W
4. Buffer tankvolumen: 1200ml
5. Arbejdsstrømforsyning: 220V50HZ


IV. Dekompressionskogepunktet tester instrumentinstallationen og brugen
Når instrumentet er pakket ud, skal du omhyggeligt fjerne pakken og kontrollere, om instrumenttilbehøret er komplet eller ikke beskadiget i henhold til instrumentpakningslisten. Følg derefter disse trin:
Bemærkninger: Hvis instrumenttilbehøret ikke er færdigt eller tilbehør er beskadiget, bedes du kontakte vores firma.
1. Fjern U-rør differentialtryksmåleren, rengør og tør, og udfyld U-rørets bund med kviksølv. Under påfyldningsprocessen skal du sikre dig, at der ikke er luftboble i kviksølv i U-røret.
2. Tilslut vakuumrøret til modtagercylinderen som vist i instrumentet, monter det i et stykke med kolben, sæt kolben på opvarmningsovnen, sæt målecylinderen ind i luftbadet og juster kolbehøjden ved at dreje knappen i den elektriske ovn for at gøre kolben og graduate cylindre er alle i en lodret position.
3. Efter hver del er installeret, kan strømmen afprøves. Tænd for afbryderen, indikatorlampen lyser, og det digitale termometer viser temperaturen.
4. Indstil varmeledningsknappen for at ændre destillationsvarmeffekten mellem 0 ~ 1200W, og voltmeteret varierer mellem 0 ~ 220V.
5. Indstil den ønskede temperatur i luftbadet i henhold til standarden for at få luftbadet til konstant temperatur (se brugsanvisningen til temperaturkontroltabellen til den specifikke driftsmetode).
6. Når du har åbnet vakuumpumpen, skal du justere det nødvendige vakuum ved at bruge mikrojusteringsventilens knap.
7. Start test i henhold til standarder.
V.Company Information

HUAZHENG Electric Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er etableret i år 2008, beliggende i Baoding by, Hebei provinsen, Kina. Det er en professionel virksomhed med speciale i udvikling og produktion af elektrisk udstyr testudstyr. Hovedprodukt: transformer olietest serie, højspændings test serie, sikkerhed produkt test serie, kabel fejl placering system, relæ og mikrocomputer beskyttelse test mv Alle vores produkter overholder international kvalitetsstandard og opnået CE og ISO 9001 certifikat.


Derudover kommer vores kunder fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.

Vores vigtigste produkter er Isolation Oil Tester, Kabel Fejl Locator, Power Quality Analyzer, højspændingsgenerator, højspænding kondensator, Test Transformer og så videre.
Kina Leverandører (0-80KV) Transformer Olie Dielektrisk Styrke Isolerende Olie Opdeling Bdv Tester Pris

Hot Tags: olieprodukter reduceret tryk dekompression vakuum destillation tester, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

You Might Also Like