Enfaset dielektrisk olie dehydrering maskine Transformer Oil Purification Plant

Enfaset dielektrisk olie dehydrering maskine Transformer Oil Purification Plant
Produktdetaljer

Enfaset dielektrisk olie dehydrering maskine Transformer Oil Purification Plant

I. Teknisk parameter

Model: HZLY-50

Nominel strømningshastighed: 3000L / h
Oliefilterkapacitet: 50L / min
Ultimate vakuumgrad: ≤2000Pa
Arbejdstryk: ≤0,3Mpa
Arbejdsolietemperatur: 40 ~ 70 ° C
Strømforsyning: 50Hz, 380V, trefaset tre-leder
Varmeeffekt: 1 × 30Kw
Samlet effekt: 33kw
Driftsstøj: ≤75dB (A)
Ind / ud-portdiameter: 32 / 32mm
Mål: 150 × 95 × 137 cm
Udstyrets vægt: 290 kg

Kontinuerlig arbejdstid: ≥200 timer

Gennemsnitlig problemfri arbejdstid: ≥ 5000 timer


II. Olieparameterindeks efter filtrering;

1. Efter en filtreringsproces

Nedbrudsspænding:> 50 kV

Fugt: ≤ 20 ppm

Gasindhold: ≤ 1% (volumenforhold)

2. Efter tre eller fire filtreringsprocesser

Nedbrudsspænding:> 60 kV

Fugt: ≤ 10 ppm

Gasindhold: ≤ 0,5% (volumenforhold)

Acetylenindhold: Ingen

NAS: Klasse 8


III. Sikkerhed

1. Udstyrets sikkerhedsbeskyttelsesfunktion

HZLY-oliefilter leverer følgende alarm-, beskyttelses- og automatisk nedlukningsfunktioner for at sikre, at udstyret fungerer korrekt og sikkert.

■ Oliepumpens trykbeskyttelse

Under systemdrift, hvis oliepumpens udløbstryk når 0,3 mpa, vil trykafbryderen (PS01) køre, udstyret holder op med at køre, og alarmindikatoren "finfilterblokering" lyser. På dette tidspunkt er det nødvendigt at kontrollere, om olieudgangsventilen (MV01) er i åben position, om olietemperaturen er for lav, og om filteret (FL02, FS03) er blokeret. Når fejlen er fjernet, skal strømmen afbrydes, før enheden kan genstartes.

■ Motoroverbelastningsbeskyttelse

I tilfælde af kortslutning eller overbelastning af motor M01 eller M02, kobles det termiske relæ (FR1 eller FR2), og udstyret stopper med at køre, mens alarmlampen "motoroverbelastning" lyser. På dette tidspunkt er det nødvendigt at kontrollere motoren (M01 eller M02) eller kalibrere det termiske relæ i henhold til motorstrømmen. Tryk på FR1 eller FR2 "Nulstil" -knap, når fejlen er fjernet.

■ Strømfase-tab, fasefejlbeskyttelse

Når fasesekvensfejl, fasetab, spænding er for høj, eller spændingen er for lav i trefaset strømforsyning, kobles PR'en ud, og enheden holder op med at køre.

■ Beskyttelse mod lækage ved vakuumpumpe

Når kondensatorniveaukontakten (LS04) registrerer niveauet, stopper udstyret med at køre, og indikatoren "fuld kondensator" lyser. På dette tidspunkt åbnes manuel lufttilførselsventil (MV07). Efter at vakuumet i afgasningskammeret er fuldstændigt elimineret, skal kondensatorens luftudløbsventil (MV13) åbnes for at udlede væske. Når fejlen er fjernet, skal strømmen afbrydes, før enheden kan genstartes.

2. Sikkerhedsforholdsregler for brugere

Brugeren skal kontrollere, om de faktiske brugsbetingelser som strømforsyning, arbejdstryk, temperatur, medium osv. Er i overensstemmelse med kravene til brug af udstyret, og om brugen af ​​udstyret er i overensstemmelse med lokale sikkerhedsbestemmelser.

Udstyret er fremstillet i overensstemmelse med Huazheng-standardens standard og fremstillet til kvalitetskontrol og -test. Brugeren skal på grund af transport og andre grunde dog kontrollere og bekræfte, at alle komponenter ikke er beskadiget, og at forbindelsesdelene og fastgørelseselementerne ikke skal være løs. Operatører skal modtage den tilsvarende mekaniske og elektriske sikkerhedstræning og bekræfte driften for driften inden udstyrets drift.

Hot Tags: en-trins dielektrisk olie dehydrering maskine transformer olie rensningsanlæg, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billige
Undersøgelse

You Might Also Like